banner171

Suruç'ta ölen kızın vasiyet gibi son paylaşımı!

Şanlıurfa Suruç'taki bombalı intihar saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nuray Koşan'ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı.

Suruç'ta ölen kızın vasiyet gibi son paylaşımı!
 ŞANLIURFA Suruç'ta yaşanan patlamada hayatını kaybedenKocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koşan'ın olaydan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı şarkı yürek burktu.
"ÖLENLERİN ADINI UNUTMA"

Patlamadan bir gün önce Hüsnü Arkan’ın “Nereye Uçar Turnalar?” isimli şarkısını paylaşan Genç kız, daha sonra yaşamını yitirdi. Genç kızın paylaştığı şarkının mısralarında, “Sen yıkıldın altında göğün, yandın küçük bir pervane gibi. Ah, küçük bir pervane gibi. Kim götürdü bakışından ışığı, kim aldı gözlerinden onu? Kadehlerden yüreğine boşalan acı bir umutsuzluk, o mu? Kime söyledin derdini, kimi sevdin gizli gizli? Kimler uyandırdı içindeki kötü kırık türküleri? Ölenlerin adını unutma; türkülerin, meydanların. Ah, bırakmasın onlar seni” ifadeleri yer alıyor.

suruçta-ölen-kizin-vasiyet-gibi-son-paylaşimi!.jpg

BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Saldırıda yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koçan’ın cenazesi memleketi Bursa’nın Mudanya ilçesine gönderilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153