banner171

Survivor'da sigara skandalı! Acun'dan olay açıklama...

Survivor'da sigara skandalı! Acun'dan olay açıklama...

Survivor'da sigara skandalı! Acun'dan olay açıklama...
 Dün sosyal medyada hızla yayılan olay görüntüler sonrası Acun yeni bir açıklama yaptı. Survivor'da sigara içerken yakalanan Damla Can'ın görüntüsü hakkında konuşan Acun, tartışılan olaya böyle açıklık getirdi.
Survivor'da Damla Can sigara mı içiyor iddiaları ile kısa sürede sosyal medyada yayılan bir görüntü olay oldu. Acun ise Survivor'da tartışılan o görüntü için yeni bir açıklama yaptı ve yarışmacıları son kez uyardı.

Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi.

BÜTÜN TAKIMI SON KEZ UYARIYORUM

Böyle bir olay için sizi son kez uyarıyorum diyen Acun, o iddialara bir bir böyle cevap verdi.

Kısa bir açıklama yapmam gerekiyor. Gönüllüer takımı kaybedilen oyun sonrası izin verilmeyen şeyleri elde etmeye çalışmış. Kaybedebilirsiniz, dayanamıyor olabirisiniz ama kurallar dahilinde böyle bir şey yapamıyorsunuz. Bunu engellediğimizi düşünüyorduk ama Damla'yı engelleyemediğimizi dün görüntülerde gördük.

Bu konuda bütün takımı son kez uyaralım. Oyun kaybedebilirsiniz, çok zor durumda olabiirsiniz ama böyle hamlelerde bulunamazsınız. Ünlüler takımında da böyle bir duruma rastlamıştık Nagihan yapmıştı, ama uyardık o da gerekeni yaptı.

Bundan sonra son uyarımız olsun normal sistemin dışında herhangi bir yerden bir şeyler elde etmeye çalışmayın. Ödülü kazanırsanız kazanıyorsunuz, erzagınız da belli. Onun dışında bir şey yok. Ayı şekilde Ünlüler içinde geçerli bu durum birkaç kez onlarda bu durumu yaşadı.

DAMLA: ÖZÜR DİLİYORUM

Acun'un uyarısından sonra bir açıklama yapan Gönüllüler takımından Damla Can, çok üzgün olduğunu belirterek özür diledi.
Damla, 'Öncelikle özür diliyorum takım olarakta konuştuk böyle bir şeyin bir daha olmayacağına söz veriyoruz' dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153