banner171

Tatlıses'e hem ziyaret hem siyaset

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tedavi görmekte olan İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti ve AK Parti'den aday adaylık için başvurusunu aldıklarını söyledi.

Tatlıses'e hem ziyaret hem siyaset

Başbakan   Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından çıktıktan sonra, Tatlıses’in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesine geldi. Erdoğan’ı, hastaneye gelişinde başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ile beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı karşıladı.
Başbakan Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hastaneye geldi.

Başbakan Erdoğan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Tatlıses'i çok iyi gördüm. Çok kısa sürede fizyoterapi tedavileri netice verecek" dedi. Ayrıca Tatlıses'in AKP'den aday adaylığı başvurusunu da aldıklarını açıkladı...

İbrahim Tatlıses'i tedavi görmekte olduğu hastanede ziyaret eden Başbakan Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tatlıses'i çok iyi gördüğünü söyleyen Erdoğan, "Kendisi gayet güzel muhabbetimiz oldu. Herhangi bir hafıza problemi yok, konuşması düzgün" dedi. 

TATLISES'İN MÜRACAATINI ALDIK

Bir gazetecinin "İbrahim Tatlıses aday olacak mı?" sorusu üzerine gülümseyen Erdoğan, "Müracaatını aldık" diye konuştu.

Gazeteci Ahmet Şık ile Nedim Şener'in tutuklanmalarıyla ilgili bir soruya yanıt veren Başbakan
Erdoğan şöyle konuştu, "Bunlar durup dururken olmuyor, yaşananlar yargının işi, yürütmeyle bir ilgisi yok"...

Erdoğan NATO'nun Libya'daki operasyonuyla ilgili olarak "Paris artık devre dışı olmaya başladı. Bu olumlu bir gelişme. İnsani yardım konusunda Libya'yı yalnız bırakmayacağız." dedi. Erdoğan ayrıca NATO operasyonuna katkı verdiklerini ancak İzmir'in komuta merkezi olacağı noktasında herhangi bir kesinlik bulunmadığını söyledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153