banner171

Temurci,Kastamonulular Devletini ve Milletini Seven İnsanlardır

Kastamonulu kanaat önderleri ve STK temsilcilerini, İl Başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Temurci,Kastamonulular  Devletini ve Milletini  Seven İnsanlardır
 İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekili Adayları, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı kahvaltıda, çok sayıda Kastamonulu vatandaşlar katıldı.
İstanbul Milletvekili Adayları Rabia İlhan, Fatma Benli, Ahmet Haldun Ertürk, Hulusi Şentürk ve Bedri Baş ile İl Halkla İlişkiler Başkanı Muharrem Ödemiş’in selamlama konuşmalarının ardından, İl Başkanımız Dr. Selim Temurci söz aldı.

Bu Topraklar, Bize Emanet

Kastamonulu misafirlerine seslenen İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Kastamonu’yu, “alimler ve şairler şehri” olarak tanımlayarak, “Davetimizi kırmayarak misafirimiz olan bütün Kastamonulu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kastamonu, Kurutuluş Savaşı’mızın en önde gelen şehirlerinden biri. Kastamonulu milletvekili adaylarımızı dinlediniz. Burada okumalarına izin verilmese de azimle eğitim hayatlarını sürdürüp kendilerini geliştiren, şimdi de Meclis’e yollamaya hazırladığımız bu kardeşlerimiz, Kastamonu’nun yeni Şerife Bacılarıdır. O Şerife Bacı ki; karlı bir günde cepheye taşıdığı mermileri ıslanmasın diye örten, kendisi çocuğuyla birlikte donarak ölen mübarek bir insan. Bu topraklar, bize gerçekten emanet. Rabbim, AK Parti çatısı altında Şerife Bacı’yı ve ruhunu anlayarak milletimize hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

Siyaset, Birleştirici Olmak Zorunda

Dr. Selim Temurci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine, bu ülkenin geleceğine sahip çıkan kim olursa olsun, biz ona kollarımızı açıyoruz. Geçtiğimiz günlerde, Bağcılar ilçemizde Kastamonulu ve Bitlisli kardeşlerimizin beraber olduğu bir organizasyon vardı ve bu beni çok mutlu etti. Biz, kardeşliğimizi bu coğrafyada yeniden imar edeceksek, Kastamonu ruhuna ihtiyacımız var. Biz, Çanakkale’de omuz omuza çarpışan, birlikte şehit olan bir ümmetin, bir coğrafyanın çocuklarıyız. Geldiğimiz bu çağda, siyaset ayrıştırıcı değil birleştirici olmak zorundadır. Biz neden değerliyiz ve niçin siyaset yapıyoruz? Bizi değerli kılan şey, bu millete hizmet etmektir. Bizim tek bir amacımız var, Kurucu Genel Başkanımız bize bunu öğretti: Biz bu milletin hizmetkarıyız. Milletimiz barış, huzur, güven ve istikrar istiyor. Biz bu yolda yürüyoruz. Kastamonulu kardeşlerimden bu ülkeyi eski günlere döndürmek isteyenlere dur demek ve Yeni Türkiye’yi inşa etmek için destek bekliyoruz.”

Kastamonulular, Devletini ve Milletini Seven İnsanlardır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şunları söyledi: “İstanbul’da, şu an Kastamonu’da yaşayanlardan daha çok Kastamonulu yaşıyor. Kastamonu, güzel ve şirin bir ilimiz. Öğrencilik yıllarımda bir müddet Küre’de kalmıştım. Kastamonu insanının mütevazı bir yapısı vardır. Kastamonulular, devletini ve milletini seven insanlardır. Şimdi devletimiz ve milletimiz için önemli bir seçime gidiyoruz.  7 Haziran seçimleri Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçim olacak. Türkiye’nin büyüyüp gelişmesinden rahatsız olan kesimler var. Türkiye kendi içinde kalsa, gönül coğrafyalarına dokunmasa razı olacaklar ama Türkiye’nin başarısının nerelere varacağını hesaplayamıyorlar ve rahatsızlar. Biz, ne olacağız kaygısı değil, ülkemizin geleceği nasıl olacak kaygısı taşıyoruz. Hep birlikte güzel yarınlar için gayret ediyoruz. İnanıyorum ki; sizlerin desteğiyle yarınlar daha da güzel olacak.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153