banner171

Terim için pencereye koştular

Memleketi Adana’da yoğun ilgiyle karşılanan Fatih Terim'e gösterilen sevgi gösterisi görülmeye değerdi.

Terim için pencereye koştular
 Adana'da ’Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı’ projesi kapsamında yapılan yürüyüşe, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile sanatçılar Hülya Koçyiğit ve Vatan Şaşmaz da katıldı.

BU MODEL TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK
Burada bir açıklama yapan Sevil Atasoy, uluslararası yasa dışı piyasalarda uyuşturucudan elde edilen gelirin Türkiye’nin yıllık bütçesinin bir buçuk katına denk geldiğini söyledi. Atasoy, şöyle konuştu:
"Böylesine büyük bir parayı daha da arttırabilmek için yasa dışı piyasaları elinde bulunduran kaçakçılar, daha fazla kişiyi bağımlı yapabilmek için uğraşıyorlar. Ve biz sadece sağlığımız değil canımız pahasına bu maddeleri kullanarak onları her yıl daha da zengin ediyoruz. Bu işe bir ’dur’ demenin zamanı geldi. Bu işe ’dur’ diyecek olan yine bizim gençlerimizdir. Türkiye için bu yürüyüş bir model olacak. Proje kapsamında 50 akil genç yetiştirilecek olan Yüreğir’de uyuşturucuyla mücadeleye gençler özellikle destek verecek. Bu model Türkiye’den dünyanın geneline yayılacak.

TERİM’E BÜYÜK SEVGİ SELİ
 
 
Memleketi Adana’da yoğun ilgiyle karşılanan Fatih Terim, yürüyüşün başladığı Sular Kavşağı’ndan Atatürk Caddesi’ne ilerlerken çevredeki binalardaki hemşerilerinden alkışlar aldı. Dershanelerdeki öğrenciler pencerelere çıkıp ’İmparator’ diye bağırırken Terim’de el sallayarak selamladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153