banner171

Tirebolu Kuzgunlular Piknikte Coştu

Gaziosmanpaşa’da kurulu Tirebolu Kuzgun Köyü Derneği tarafından organize edilen piknik 24 Mayıs Pazar günü Kemerburgaz Kurt Kemeri Ayvad Mevkiinde yapıldı.

Tirebolu Kuzgunlular Piknikte Coştu
Konuyla ilgili olarak dernek başkanı Ayhan İnal “Pikniğimizi bu yıl 10 Mayıs Pazar günü yapacaktık; ancak üç gün boyunca devam eden yağmur ve hemşerilerimizin iki düğününün olması ve Dokuzkonak Köyünde kaza nedeniyle iki hemşerimizin vefatı nedeniyle pikniğimizi ertelemek zorunda kaldık.
Şükürler olsun ertelediğimiz pikniğimizi bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Belediyeler bize çeşitli kereler talebimiz olduğu halde otobüs vermediler. Derneklere araç vermediğini söyleyen belediyelerimiz acaba başkalarına da araç vermiyor mu, doğrusu merak ediyorum. 
Özellikle ilk piknik günümüzün Anneler Gününe gelmesi vesilesi ile yaptırdığımız “Cennet Anaların Ayağı Altındadır’’ hadisi pankartı piknik alanımıza ayrı renk kattı.  Piknik boyunca çeşitli etkinlikler yaptık. Çocuklarımıza yönelik çuval içinde koşma, sandalye kapma, mendil kapma, halat çekme gibi oyunlar oynadık. Yarışmaya katılan çocuklarımıza bir arkadaşımızın almış olduğu çeşitli kitapları hediye ettik. 
Pikniğe katılan hemşerilerimizin güzel bir gün geçirdiğine inanıyorum. Pikniğimize gerek maddi gerekse manevi destek veren hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam eder” dedi.
Pikniğin sonraki bölümlerinde Kemençe Sanatçısı Coşkun Aslan’ın söylediği türküler ve çaldığı horon havaları ile coşan Kuzgunlular akşam saatlerine kadar piknik yaparak hasret giderdiler. Bu arada genç Semih Oruç türkü söyleyerek maharetini gösterme fırsatı buldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153