banner171

TSK'dan operasyon: Çok sayıda terörist öldürüldü

Kuzey Irak'ta dün geceden beri gerçekleştirilen operasyonlarda 23 terörist daha imha edildi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaştı.

TSK'dan operasyon: Çok sayıda terörist öldürüldü
 TSK'dan bu sabah yapılan açıklamada, "Bugün 02.42-02.59 saatleri arasında Irak kuzeyindeki Zap bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş; bölgede bir mağara girişinde tespit edilen Bölücü Terör Örgütü mensuplarından, alınan ilk görüntülere göre 11'i etkisiz hale getirilmiştir" denilmişti.
İKİNCİ OPERASYONDA 23 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Az önce gelen ikinci açıklamada ise TSK'nın terör örgütüne yaptığı operasyonun devam ettiği belirtilerek, " 20 Şubat 2017 tarihinde 10:10-12.40 saatleri arasında Irak kuzeyindeki ZAP bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu TÜRK HAVA KUVVETLERİNE AİT SAVAŞ UÇAKLARI İLE HAVA HAREKÂTI DÜZENLENMİŞ; SALDIRI HAZIRLIĞI İÇİNDE OLAN VE ARAZİDE tespit edilen 23 BTÖ mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir.Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir." denildi.

DÜN GECEDEN BERİ TOPLAM 34 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Böylece ZAP bölgesinde dün geceden beri öldürülen terörist sayısı 34'e ulaştı

SALDIRI HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI...

Yetkililerden edinilen bilgilere göre vurulan PKK hedeflerinde imha edilen 34 terörist saldırısı hazırlığı yapıyordu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153