banner171

Türkiye'de kaos çıkarmak isteyen derin odaklar Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne katılmayı sürdürüyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşüne, HDP ve FETÖ'cülerin ardından Gezi provokatörleri de dahil oldu. 4 yıl önce çıkan olayları adeta iç savaş gibi gösteren BBC muhabiri Lowen de aynı konvoya katıldı.

Türkiye'de kaos çıkarmak isteyen derin odaklar Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne katılmayı sürdürüyor
 PKK uzantısı HDP ve FETÖ'cülerin dahil olmasının ardından Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü BBC'nin Gezi provokatörü muhabiri de takip etmeye başladı. İçeride ve dışarıda 'kaos ittifakı' da ‘TAMAM’ oldu.
Türkiye'de kaos çıkarmak isteyen terörist gruplar ve yabancı derin odaklar CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne sırayla dahil oldu. PKK'nın siyasi uzantısı HDP önceki gün yürüyüşe katıldı. İstanbul'a yaklaşırken terör örgütü PKK yandaşlarının da yürüyüşe dahil olması kararlaştırıldı. Ardından FETÖ sahneye çıktı. Pensilvanya'dahi teröristbaşı son videosunda örgüte 'yürüyüşe katılın, destek olun' talimatı verdi. Tüm FETÖ'cüler sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlara başladı.

TAKSİM'DE DÜZENEKLE BİLDİRİ DAĞITTI

Projeli yürüyüşle birlikte ikinci bir Gezi kalkışması hayali kuran Almanya, ABD ve İngiltere düğmeye bastı. ABD basınında yürüyüşün Türkiye'de Gezi benzeri olaylar çıkaracağı ve 2. darbe girişiminin gerçekleşeceği yazıldı. Gezi Parkı karşısında otel odası tutan Alman ajan Morius Sebastian Enden iç savaş çağrısı yapan bildiri dağıttı.

AJANLAR İŞBAŞINDA, CNN SIRADA

BBC de harekete geçerek Gezi'de yaptığı yayınlarla provokasyon yapan muhabiri Mark Lowen'i yürüyüşe gönderdi. Yürüyüşü adım adım takip eden Lowen, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Yürüyüşe karşı provokasyon anında Türkiye'nin yangın yeri gibi olduğu yönünde yayın yapmaya hazırlanan CNN ve benzeri kuruluşların da sırada olduğu öğrenildi.

'Adaleti anlatmak lazım' diyor PKK-FETÖ ile yürüyor

Sözde yürüyüşle adaletin önemini herkese anlatmak istediklerini belirten Kılıçdaroğlu HSK’nın yeni üyeleri için de skandal açıklamalarda bulundu: HSK yeni göreve başladı. Bir kararnameyle 780 hakim ve savcının yerini değiştirdiler. Niçin, hangi gerekçeyle? Siyasi otoritelerin beklentilerine uygun yeni hakim ve savcılar görevlerine başlasınlar diye. Adaleti siyasetin emrine verirseniz Türkiye’nin başı beladan kurtulmaz, demokrasi olmaz. Adaleti siyasetin emrine verirseniz bir daha insan hakları ihlalleri olur. Evrensel adalet anlayışını hepimizin kabul etmesi lazım.

Algı başlıyor!

BBC'nin provokatif muhabiri Mark Lowen sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulunarak algı operasyonuna tam destek veriyor.

DEAŞ saldırısı son anda önlendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne katılanlara saldırı planladıkları iddiasıyla Kayseri ve Kocaeli'de düzenlenen operasyonlarda terör örgütü 6 DEAŞ militanı yakalandı.

Korteje 30 kilometre kala yakalandılar

Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne önceki gün yapılan ihbarda Adalet Yürüyüşü'ne yönelik eylem yapılacağı bilgisi iletildi. Polis, DEAŞ'lı olduğu bilinen ve emniyette kaydı olan 6 kişiyi takibe aldı. Önceki gün Kayseri’de siyah bir minibüs kiralayan DEAŞ’lılardan 'Ebu Hüseyin' kod adlı Oğuzhan K. konvoya 30 kilometre kala yakalandı. Zanlıya yardım ve yataklık yapan 5 kişi de Kayseri'de gözaltına alındı.

Minibüsü kalabalığın arasına sürecekti!

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri'den araç kiralayan bir kişinin yürüyüşe katılanlara saldırı planladığı bilgisi üzerine başlatılan operasyonda 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Minibüs içerisinde AK Parti bayrağı bulunduğunu belirten Kamçı, "Provokasyon amaçlı bir eylem hazırlığında oldukları belirlenen zanlılara yönelik operasyon düzenlendi. Minibüsü kalabalığın üstüne sürerek saldırı yapmak istediği belirlenen zanlı, ekiplerimizin takibi sonucu yakalandı” dedi. (Akşam)

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153