banner171

Tüzmen'den Meclis'e karikatürlü veda

Devlet eski bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, TBMM'deki odasını topladı. Tüzmen, milletvekili aday listesinde yer almamasını ise ''Her bitiş, yeniden doğuşun başlangıcı oluyor.'' sözleri ile değerlendirdi.

Tüzmen'den Meclis'e karikatürlü veda

AK Parti'den bakanlık da dahil iki dönem parlamenterlik yapan Tüzmen, 12 Haziran seçimlerinde aday gösterilmedi. Meclis'teki odasını toplayan Tüzmen, ''Her bitiş, yeniden doğuşun başlangıcı oluyor.'' dedi. Tüzmen, siyasete girildiğini; ancak çıkılamadığını, bu durumun tek yönlü bir yola benzediğini kaydetti.

Tüzmen, yeni milletvekillerinin, yaptıkları hizmetleri daha da ileriye taşıyacaklarını belirterek, ''Bizler temel attık, açılış törenlerini de bu arkadaşlarımız yapacaklar. Biz de onları gururla alkışlayacağız.'' dedi.

Bundan sonra daha fazla dalış yapacağını, daha fazla motor süreceğini, paraşütle atlayacağını, daha fazla uçacağını ifade erden Tüzmen, bunları yaparken de hayat mücadelesine gireceğini söyledi. ''Ticarete ve danışmanlığa dönük çalışmalar yapmamız, ayakta kalmamız lazım.'' diyen Tüzmen, kırgınlığının, burukluğunun olmadığını, bunun bir bayrak yarışı olduğunu kaydetti.

Odada yer alan bazı resimler konusunda gazetecilere bilgi veren Kürşat Tüzmen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte karikatürlerinin yer aldığı bir dergi kapağını, bugün doğum günü olan oğluna hediye edeceğini söyledi.

(CİHAN)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153