banner171

Zaman, IŞİD ile eş zamanlı saldırdı!

Dün Suruç'ta yaşanan ve 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası Türkiye aleyhinde kampanya başlatan Paralel çetenin yayın organı Zaman yine şaşırtmadı. Ülkede yaşanan terör eylemlerinden sonra provokatörlere alkış tutan gazete bu sefer, "IŞİD, Türkiye'deki mülteci kamplarında eğitim veriyor" yalanına sarıldı.

Zaman, IŞİD ile eş zamanlı saldırdı!
 

Dün 'ta yaşanan ve 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası Türkiye aleyhinde kampanya başlatan Paralel çetenin yayın organı  yine şaşırtmadı. Ülkede yaşanan terör eylemlerinden sonra provokatörlere alkış tutan gazete bu sefer, ", Türkiye'deki mülteci kamplarında eğitim veriyor" yalanına sarıldı.

Paralel yapının basın yayın organı , Türkiye karşıtı yayınlarına dün 'ta yaşanan büyük acıyı da alet etti. 32 kişinin hayatını kaybettiği, 104 kişinin de yaralandığı katliamdan sonra Türkiye karşıtı ortaya atılan '' yalanına sarılan Zaman, "IŞİD, Türkiye'deki mülteci kamplarında eğitim veriyor" başlığını attı.

'da gerçekleştirilen saldırının terör eylemi olduğu kesinleşirken, Zaman'ın Amerikan ajans Associated Press'e dayandırarak Türkiye'ye attığı iftira, çirkin tavrını bir kez daha ortaya koydu.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen saldırıda 32 kişi hayatını kaybetti, 104 kişi yaralandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153