banner171

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Muhtar Adayı Veysel Kara İle Röportaj

2014 yerel seçimlerinde herkesin dikkati belediye başkanlıkların dayken aslında seçimlerde büyük çekişmenin yaşanacağı kulvarlar muhtarlar Seçimi.Bizde Gphaber olarak Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Muhtar Adayı olan Veysel KARA'nın düşüncelerini ve projelerini sizlere ulaştırmak istedik.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Muhtar Adayı Veysel Kara İle Röportaj
Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

1962 sivas kangal da doğdum ilk ve orta eğitimimi Sivas'ta yaptım,1991 yılından  itibaren İstanbul Gaziosmanpaşa Mevlana mahallesinde ikamet etmekteyim, ticaretle uğraşmaktayım evli ve iki çocuk babasıyım.


Neden Muhtar Adayı oldunuz?

Gönülden bağlı olduğum sevdiğim Mevlana mahallemize ve sakinlerine hizmet etme fırsatına sahip olmak mahalle sakinlerinin  sıkıntılarını beraber aşabilmek ve kamu kurumlarındaki tecrübemi ve dialoğum ile mahallemi en iyi şekilde temsil etmek için adayım.

Muhtar Olduktan Sonra Gerçekleştirmek İstediğiniz Hizmetler Neler?
Mahallemizi beraber yönetebilmek amacı ile yine mahallemizin adını taşıyacak bir dernek kurmak,semtimize kapalı bir pazar kurulması için çaba sarf etmek. Vatandaşa sorduk, problemlerini dile getirdiler.  İmam Hatip Lisesi bulvarından sağlıklı bir geçiş yok bizde bununla alakalı bir geçit yapılması için yetkililer ile temas kurmak ve Mahallemize bir Okul daha kazandırmak için çaba sarf etmek istiyorum...

Muhtar olduğum taktirde bu sorunun çözümünü sağlayacağım.Biz bu sorunun çözümüne yönelik çalışmalarımızı yaptık, proje ürettik, seçildiğimiz taktirde bu sorunları çözeceğiz. İnsan odaklı vatandaşın sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen bir muhtarlık yönetimi hedefliyoruz. Seçildiğim güne kadar sorunları tespit etmeye ve çözüm arayıp üretmeye devam edeceğim. Seçildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağım dedi..


 Dinamik ve  Dürüstlüğüyle tanınan Veysel Kara Ekibiyle Mevlana Mahallesi'ne Hizmet Etmeye Hazır...


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153