banner171

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ ASLAN ÖZTÜRK

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ ASLAN ÖZTÜRK

HAFTANIN SÖYLEŞİSİ  ASLAN ÖZTÜRK

Bu haftaki söyleşimizin konuğu Gaziosmanpaşa belediyesinde göreve başlayan Zabıta müdürü Sn.Aslan ÖZTÜRK oldu.

 

Sayın Öztürk ,Evvela yeni görevinizde başarılar dileriz.Bize biraz kendinizi tanıtır mısınız.

 

Teşekkür Ederim.1970 Rize doğumluyum,Marmara Üniversitesi Atatürk eğitim fakültesi mezunuyum. 18 yıldır Eğitim camiasının içindeyim ve Bugün itibarı ile de Sayın belediye başkanımızın teveccühüyle Zabıta müdürü olarak görevlendirildim.

 

Biz sizi daha çok eğitim faaliyetlerinden başarılı bir müdür olarak tanıyoruz.

 

Evet yaklaşık 7 yıldır ;Gaziosmanpaşanın değişik okullarında yöneticilik yaptım .Bu süre zarfında Teşekkür,takdir ve aylıkla ödüllendirilmem gibi amirlerim tarafından başarılarım takdir edilmiştir.

 

Yaklaşık 6 yıl kadar Gaziosmnapaşanın zor bölgelerinden Arman Polat ilköğretimde müdürlük yaptınız Gaziosmanpaşanın kozmopolit durumunu en iyi gözlemleyenlerden birisiniz .

 

Arman Polat İlköğretim Kazım Karabekir mahallesinin Siirt ve Giresun nüfusunu yoğun olduğu bir bölgede kurulu olan bir okuludur.Bu bölgede çok çocuklu ve sosyoekonomik durumları iyi olmayan aillerin çocuklarının inanarak çalışma ile Türkiye’de herzene derece aldıklarına şahit olduk.Tabii bu sadece benim değil ,bize inanan yöneticilerimizin  ve okul personelimizin desteğiyle oldu.Bu çalışmalarımız takdir edilmiş olacak ki daha sonra Bekir  Sami dede oğluna müdür olarak atandık.

 

Bekir Sami Dedeoğlundan sonra ise daha üste çıkarak Gaziosmanpaşa İlçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürü oldunuz galiba ?

Evet . Bu yıl içerisinde yöneticilerimizin desteğiyle İlçemizde ilçe milli eğitim şube müdürlüğüne atandık. Ancak bu esnada Başarılı çalışmalarını her zaman takdir ettiğim Belediye başkanımızdan beraber çalışma teklifi alınca kendimi birden bu görevde buldum.

 

Belediye ile Eğitim camiasının pek ortak noktası olmasa gerek, Zabıta müdürlüğü ise Belediyenin en kritik birimlerinden biri.

 

Aslında pek öyle değil. İkisinde de hedef insan odaklı olduğu için bir birlerinde pek farklı sayılmazlar. Okul müdür iken de öğretmenler ve velilerin sorunlarını çözmeye uğraşırdım. Şimdi ise zabıtanın ve vatandaşın sorunlarını çözmek için mesai harcayacağım. İkisinde de Disiplin ve kararlılık önemli, ikisinde de indiystif alma ve ekip çalışmasına inanmak önemli.Ben belediye başkanımın desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum.Tabii Burada en önemli destekde halktan gelecek ,bize inanmalarını ve yardımcı olmalarını istiyorum.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Rizeli kiz
Rizeli kiz - 12 yıl Önce

aslan bey gercekten iyi bir yonetici. allah yolunu acik etsin.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153