banner171

Haftanın Söyleşisi MUSTAFA AĞAOĞLU

Haftanın Söyleşisi MUSTAFA AĞAOĞLU

Haftanın Söyleşisi MUSTAFA AĞAOĞLU

Sevgili okuyucularımız,

Bu hafta konuğumuz Gaziosmanpaşanın en büyük özel sektör yatırımlarından biri olan GOPARK’ın yeni genel müdürü Mustafa AĞAOĞLU.

Mustafa Bey, Öncelikle hoş geldiniz diyoruz.Sizi tanıyabilirmiyiz

Hoş bulduk ,İsmim Mustafa Ağaoğlu sosyoloğum,eğitimciyim , yıllardır eğitimden turizm’e kadar bir çok firmada üst düzey yöneticilik yaptım .Şu anda da GOPARK tesislerinde genel müdür olarak görev yapmaktayım.

GOPARK hakkında bilgi verebilir misiniz

Haktaş Şirketler  gurubuna ait 14 ayrı şirket bulunmakta bu şirketler petrol, taş ocağı, madencilik, yol yapım, nakliye, kültür ve eğlence olmak üzere 5 ayrı kolda faaliyet gösteriyor. Adapazarı ve çevresinde petrol istasyonları Bolu, Ankara ,Çankırı ‘da nakliye hizmetleri Cebeci ,Ömerli, Çatalca, Kütahya, Kıbrıs taş ve maden ocakları ile A.A. inşaat ülkemizde çağdaş inşaat, gün inşaat olarak onun sektöründe de çok idealı bir yapıya sahip. Örneğin; Mart ayında 100 konutluk bir Gebze projemiz var. Alanya da 140 yatak kapasite de bir otel  5 yıldızlı tatil köyü projemiz var . Böyle bir kurumun sadece saç ayağı Gopark tesisidir. Gopark tesisleri 37.000 m2 37.000 m2  7 ayrı birim mevcut. Bu birimler çok amaçlı salonlarımız nikah, düğün seminer, bayi toplantıları, sosyal faaliyetler, eğlence ve akla gelebilecek her türlü organizasyonu üst düzey de yapa bilecek  2 tane salonumuz bulunmaktadır. Grand salon Junıor salon bunun  yanında kafeteryamız

2100 m2 lik Grand Salon,1500 m2 lik junior salon ile aklınıza gelebilecek her türlü organizasyonu gerçekleştirebilecek bir altyapıya sahip. Salonlarımızda moda çekimleri bile yapılmaktadır.Tesisimizin rakam politikası olarak en iyi hizmeti en ucuz fiyatla vermek hedefimiz olduğundan rakamlarımız makul değerlerdedir.Gaziosmanpaşalıların hayallerindeki organizasyonları gerçekleştirmek için farklı semtlere gitmesine gerek kalmadı artık.

780 araçlık otoparkımız ve bu otopark Avrupa standartlarında bilgisayar sistemi, gaz kontrol sistemi, kamera sistemi bunun yanında otoparka giren araçların sigortalanma içinde bulundukları süre dahilinde sigortalanma ayrı bir yapılanma söz konusu böyle muazzam bir otoparka sahibiz.

Gaziosmanpaşa araç yükünü kaldıracak özellikle ilerleyen zamanlarda yukarı ki  yol çalışmaları ve bir takım çevre
düzenlemeleri gerçekleştikten sonra ciddi anlamda Gaziosmanpaşa yı  şöyle süpürecek bir otoparka sahibiz

Tesisinizde yeni bir yapılanma söz konusu burada ne olacak ?

Sizin vasıtanızla halkımıza  bir müjdeyi de vermek istiyorum  Vizyonu olan iki firma GOPARK ve VATAN KOMPUTER buluşarak tesisimizin yaklaşık VATAN KOMPUTER  Showroom ve mağazasıyla  hizmet sunmaya başlayacak.

Vatan Bilgisayar Türkiye de bilişim teknolojilerinin pazarlanması ve kaynağı konusunda çok ciddi bir firma ve vatan compiter  uzun sureler Gaziosmanpaşa  ve bu cevrede nüfusa hitap etmek eksikliği gidermek için yer arayışına girmiştir. Bu yer arayışın dan sonra da en uygun yer ve kendisine en yakışır yer olarak bizi tercih etti. Bu hem onlar için bir güzellik ve bizim içinde güzellik demek ki bir değer bir vizyon katmışız. Gaziosmanpaşa  bunun yanında vizyonu olan 2 marka buluştu. Birde firma buluştu kısa süre içerisinde vatan bilgisayarla el sıkışıldı ve şu anda tesisimizdeki 1000 m2 bir alanda vatan bilgisayar hizmetine açıp onlarda hizmeti halka vatandaşa götürecek. Güzel bir showrıum ve mağaza açıldı ,zannedersem mart ayının ilk haftası vatan bilgisayar Gaziosmanpaşa ve diğer çevremiz deki ilçelere ve semtlere hizmet başlayacak. Haktaş şirketler grubunun yapılanması içinde olup Gopark çatısı altında Gaziosmanpaşa da  hizmet vermektedir.

Son olarak okuyucularımıza mesajınız nedir.?

Gopark komple bir  yaşam merkezi olarak Gaziosmanpaşanın meydanında Gaziosmanpaşalılara ve dışarıdan gelen misafirlerimize hizmet sunuyor.

foto galeri

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2013, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet katurcu
ahmet katurcu - 13 yıl Önce

geçenlerde iş için gaziosmanpaşya gittim.arabamı park ettim çok güzel yanlız pahalı olmuş bence fiyatı yüksek

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153