banner171

HAFTANIN ŞÖYLEŞİSİ:SEÇKİNLER İNŞAAT ,FATİH AYDEMİR

HAFTANIN ŞÖYLEŞİSİ:SEÇKİNLER İNŞAAT ,FATİH AYDEMİR

HAFTANIN ŞÖYLEŞİSİ:SEÇKİNLER İNŞAAT ,FATİH AYDEMİR

FATİH BEY SİZİ BİRAZ TANIYA BİLİRMİYİZ .?

1973 doğumluyum. Kastamonu bozkurt’tan İstanbul’a göç etmiş bir ailenin çocuğuyum. Meslek lisesini bitirdikten sonra, Ekonomi üzerine yüksek öğrenim gördüm. yaklaşık 15 yıldır aile şirketimiz olan SEÇKİNLER inşaat firmasında yöneticilik yapmaktayım. Evli ve Dört çocuk sahibiyim.

 2.)PEKİ İŞ HAYATINA  NASIL  VE   NE ZAMAN BAŞLADINIZ.?

İnşaat bizde baba mesleği. Seçkinler inşaat 1990’lı yıllardan beri Gaziosmanpaşa, Sultangazi bölgelerinde siteler yapıyor.Ben de lise yılarından beri inşaat sektörünün içindeyim.Seçkinler inşaat kat karşılığı inşaatlar,siteler, kiptaş çarşı inşaatı,Cami inşaatı,kültür merkezi gibi bir çok taahhüt işlerinin içindeyiz.Ancak 2004 yılında aldığımız bir kararla sadece inşaat işlerinde uzmanlaşma kararı aldık ve bu süre zarfında yaklaşık 350 adet daire yaptık ve sattık.

  3.)SEÇKİNLERİN BU KADAR BEĞENİLMESİNİN SEBEBİ NEDİR.?

Seçkinler inşaat olarak her zaman verdiğimiz sözün arkasında durduk ve daima verdiğimiz tarihten önce dairelerimizi teslim ettik. Bizim projelerimiz müşterilerimize sürekli kazandırdı. Örneğin seçkinler Mevlana konaklarında bizden 70.000 TL’ye daire alan müşterilerimiz 180.000 TL’ye dairelerini sattılar. Hatta şu anda elimizde bizden proje bekleyen müşteriler var. Ne zaman başlayacaksınız diye bizi sürekli arıyorlar.Bizim en büyük avantajımız üzerine titrediğimiz seçkinler inşaat markasıdır. 

mail : [email protected]

   4.)YENİ PROJENİZ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.

Bu ay içerisinde başlayacağımız “Seçkinler Keçesuyu Sitesi Gaziosmanpaşanın özel sektörde yapacağı ilk gerçek kentsel yenilenme projesidir. Bu projeyle yaklaşık 2.000 m2 lik bir alanda bulunan 30-40 yıllık gecekondu,3 katlı,4 katlı binaları yıkarak ,Deprem  yönetmeliğine uygun ,her daire için bir kapalı otoparkı olan , içinde yaklaşık 1000 m2 parkı bulunan , kapalı ,güvenlikli bir site yapacağız.Burada önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum o bölgeye yaklaşık 80 araçlık kapalı otopark yapıyoruz.Bugünün rayici ile değeri 1,5 milyonluk bir kapalı otopark kazandırıyoruz ve sokaktan 80 tane aracı çekiyoruz.

www.seckinler.com.tr

5.)GAZİOSMANPAŞA ÖLÇEĞİNDE  BİR İLK  OLAN BU PROJE HAKKINDA VATANDAŞLARIMIZA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.

Projemizde tüm daireler 96 m2 Brüt olarak 2+1’dir.Çift asansörlü, merkezi sistem uygulamalarında ısıtma sistemi, Çok geniş ferah bir bina girişi, manzaralı bir bina yapacağız. Bu projenin en önemli özelliği yerinin merkeze çok yakın olması. Gaziosmanpaşa merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde, güvenlikli, içinde parkı olan, kapalı otoparklı, bir ailenin ihtiyacı olan her şeye sahip bir site yapıyoruz.

  6.)FATİH  BEY ,SİZ İLÇEMİZDE SİYASETÇİ BİR AİLEDEN GELİYORSUNUZ ,SON SİYASİ GELİŞMELER HAKKINDA FİKRİNİZİ ALABİLİRMİYİZ ?

Sizin de belirttiğiniz gibi, siyasetle meşgul bir babanın çocuğu onluca siz de siyasetten ayrı kalamıyorsunuz. Ben siyasete AK parti Gaziosmanpaşa kurucu gençlik kolları başkanı olarak başladım. Partinin kuruluş aşaması olduğu için çok çalışmak, insanlara partimizi ve kendimizi iyi anlatmak zorundaydık. Biz de çok çalıştık ve neticede hem Genelde hem de yerelde partimizi iktidar yaptık. Tabii yaş ilerledikten sonra da, gençlik kollarından ayrılarak meclis üyesi olduk.2 dönemdir AK parti Gaziosmanpaşa meclis üyesi olarak görev yapmaktayım.Çok aktif olarak siyaset yaptıktan sonra meclis üyeliği adeta pasif dinlenme yeri gibi geliyor insana.Gençlik kollarından gelmek çok büyük bir avantaj Akparti’de. Bizim zamanımızda beraber gençlik kolları başkanlığı yaptığımız arkadaşlarla ayda bir defa buluşuyoruz.Şimdi o arkadaşlarımızın kimi bakan danışmanı,kimi il başkan yardımcısı,kimi belediye başkanı,kimi belediye başkan yardımcısı oldu.Onlarla gurur duyuyoruz ve başarılı olmaları için elimizden geleni yapıyoruz.

facebook : //www.facebook.com/pages/Seckinler-Insaat/319920484018


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153