banner171

HAFTANIN ŞÖYLEŞİSİ:Zeki ÇOBAN

HAFTANIN ŞÖYLEŞİSİ:ÇOBANPINAR SULARI'NIN SAHİBİ ZEKİ ÇOBAN.

HAFTANIN ŞÖYLEŞİSİ:Zeki ÇOBAN

1.)ZEKİ BEY SİZİ BİRAZ TANIYA BİLİRMİYİZ .?

1964 Doğumluyum İnşaat Yüksek mühendisiyim 1987 den beri Gaziosmanpaşa  civarında ticaretle meşgulum 1987-1992 yılları arasında ağırlıklı olarak inşaat işleri yaptım ,1992 den yılından beri  ÇOBANPINAR  markası altında su imalatına devam ediyoruz . Yurt içinde ve Yurt dışında ÇOBANPINAR markası adı altında sularımız satılmaktadır.  

2.)PEKİ SU SEKTÖRÜNE NASIL  VE   NE ZAMAN BAŞLADINIZ.?

1987-1992 yılların arasında mesleğimle alaklalı olarak mühendislik&Müteahhitlik yaptım. 1992  yılında Su işine başladım.;Su imalatı bizde baba hatta dede mesleği, babam 1964’de , dedem ise 1955 yılında  başlamış su imalatına .Benim çocukluğum bu tür su fabrikalarında geçti. 1992 de babam ben ve kardeşim beraber burada Çobanpınarı açtık ve o günden beri devam ediyoruz.

  3.)ÇOBANPINAR SUYUN KALİTESİ NEDİR.?

Suyumuz Eyüp Göktürten  geliyor. Belgrat Ormanlarında sınırız. Göktürk bizans ve Osmanlı İmparatorluğunun döneminde bile yerleşim olan bir bölge,olarak Gerek Bizansta gerekse osmanlı döneminde istanbulun suyunun sağlandığı bölgedir. İstanbul’un da Türkiyenin de en iyi suları Kemerburgazda diyebiliriz.Dolayısıyla suyumuzun kalitesi kaynağımızın kalitesinden geliyor.

 

  4.)ÇOBAN PINAR OLARAK NERELERDE FALİYET GÖSTERİYORSUNUZ .?

Ağırlıklı olarak  imalatımızın olduğu  İstanbulda faaliyet gösteriyoruz. Bunun dışında Marmara ve Batı Karadeniz de yüksek satış rakamlarımız var.Ama genel anlamda söylemek gerekise Türkiyenin her yerine ve hatta Hollandaya,İngiltereye su gönderiyoruz diyebilirim.

  5.)PEKİ BU YÜKSEK SATIŞ ORANINIZI NEYE BAĞLIYORSUNUZ.)

Türkiye de aşağı yukarı 270 civarında su fabrikası var. Bunların 100’üne   yakını İstanbul da ve  İstabul’a yakın yerlerde olan fabrikalarda . Çobanpınar daha ziyade bardak suyla ünlü, bardak suyu 2000 li yıllarda biz yapmaya başladık, gerek suyun kalitesi gerekse bu konudaki bizim hassasiyetimiz uzmanlaşmamız  bardak suda  liderlik konumuna taşıdı. Ağırlıklı olarak bardak suda çok iyiyiz ürünlerimiz kaliteli, suyumuz kaliteli, ambalajımız kaliteli, hizmetimiz kaliteli, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bunları satışımızda bizi başarıya götürdüğünü inanıyoruz.Şu anda başta THY olmak üzere birçok havayolu şirketi'de bizim sularımızı kullanmaya başladı ve bunun artadacağı umut ediyoruz.Bunun dışında İhracatta hedefimize ulaşmak için Sürekli fuarlara katılıyoruz.

  

 6.)ZEKİ BEY BİR DÖNEM GAZİOSMANPAŞA İLÇESİN’DE SİYASET YAPTINIZ  ŞU ANDA ÜLKEMİZİN SİYASİ  DURUMU HAKKINDA YORUM YAPARMISINIZ .?

Biz Gazisomanpaşa'da Sayın Süleyman soylu'nun tarafımıza gösterdiği teveccühü üzerine siyasete girdik.Sayın soylu,ilçemizde bir çok alanda emeği olan bir siyasetçi, bir gaziosmanpaşalı olarak Sayın soyluya destek olmak gerektiğini düşündüğüm için kendisiyle beraber çalışma şansına eriştim.Tabii bizim dönemimizde DP'nin oy oranı %4 ler civarında idi ve bir çok yerde il ve ilçe belediye başkanlıkları kazandık ancak sayın soylu İstifa edince biz de orada duramazdık ve partimizden istifa eetik.Şu anda Türkiye siyasetini oldukça başarılı buluyorum.Bir iş adamı olarak dünyanın bir çok yerini gezdiğimden dolayı , Ülkemizi diğer ülkelerle kıyaslama imkanını buluyorum .İlçemizde ise Belediye başkanımız gayet azimli ve başarılı bir başkan , yaptığı hizemetler ortada , başarılarının devamını diliyorum.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Çobanpınar/ Kalite dep.
Çobanpınar/ Kalite dep. - 4 yıl Önce

sn. metin polat,
öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
lakin yaşanan sorun için üzgünüz, üretimimizin her aşamasında ürün kalitesini maksimum seviyede ve stabil olarak sağlama konusunda titiz,detaycı olduğumuzu belirtmek isteriz.

hammadde konusunda doğal olarak, her ambalaj malzemesinde birden fazla tedarikçi ile çalışmaktayız. çözüme dair; ilgili ürünün hangi firmadan alındığının tespiti ve tedarikçi uyarısı için, ürün bilgileri gerekmektedir.
bu nedenledir ki söz konusu kulp malzemesinin resimlerinin (iki tarafının önlü,arkalı) tarafımıza e-posta adresimize gönderilmesini rica ederiz.

saygılarımızla.
aytekin akbaş
kalite yönetim ve stratejik planlama müdürüçobanpınar i̇çme suyu ve i̇nş.san.tic.ltd.şti.
tel: +90 212 322 21 51 fax:+90 212 322 21 50 mail:[email protected] , [email protected]

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153