banner171

Marca, Arda Turan'ın satış listesine konduğunu açıkladı

İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca, Barcelona'nın Arda Turan'ı satış listesine koyduğunu yazdı.

Marca, Arda Turan'ın satış listesine konduğunu açıkladı
 Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılacağı uzun süredir İspanyol basınında gündemin birinci sırasına otururken, yine İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca, Barcelona ile Arda Turan'ın yollarının ayrılacağını açıkladı.
Özellikle Barcelona Kulübü'nün bazı yöneticilerinin Arda Turan'ın satılması yönünde fikir birliğine vardığı haberde yer aldı. Katalan ekibinin yeni transferi Denis Suarez'in de takıma katılmasıyla birlikte orta sahada Arda'ya ihtiyaç kalmadığını yazan Marca gazetesi, milli futbolcuya gelecek teklifleri Barcelona'nın değerlendiğini okuyucularına aktardı.

Arda'nın satış listesine konulmasının en önemli gerekçesi olarak milli futbolcunun geçen sezon ki formsuzluğunu gösteren Marca, Barcelona Başkanı Bartemou'nun geçen sene Katalan Kulübü'nde gerçekleşen başkanlık seçimi öncesi Arda'yı transfer edeceğini söylemesi ve bu transferi gerçekleştirmesinin de bir strateji olduğunu yazdı.

Marca, Arda'nın geçen sezon Barcelona formasıyla ligde 810 dakika sahada kaldığını ve 29 yaşındaki milli futbolcunun geride kalan sezonda 18 lig maçında sahne aldığı bilgisini de verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153