banner171

22 Ocak Cuma günü okulların tatil edildiği iller

Yoğun kar yağışı sebebiyle bazı illerde ara tatil öncesi okulun son günü tatil edildi.

22 Ocak Cuma günü okulların tatil edildiği iller
 Yoğun kar yağışı sebebiyle bazı illerde ara tatil öncesi okulun son günü tatil edildi.
Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle ara tatil öncesi son günde de okullarda eğitime 1 gün süreyle daha ara verildi.

İşte okulların tatil edildiği o il ve ilçeler;

ANKARA'DA OKULLAR TATİL

Çorum Valiliğinden yapılan açıklama şu şekilde; İlimiz merkez ve merkeze bağlı köy okullarında taşımalı eğitiminden faydalanan öğrenciler için okullar bugün ve yarın (21-22 Ocak 2016) tarihlerinde 2 gün süreyle tatil edilmiştir. Merkez ve merkeze bağlı temel eğitim, ortaöğretim ve özel eğitim öğrencileri için ise 22 Ocak 2016 Cuma günü tatil edilmiştir. Ayrıca; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele de 22 Ocak 2016 Cuma günü bir (1) gün süreyle idari izin verilmiştir. 

ÇORUM'DA OKULLAR YARIN TATİL

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı dolayısıyla kent merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli tüm okulların yarın tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KIRIKKALE'DE ENGELLİ VE HAMİLELERE İZİN

Kırıkkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle engelli ve hamile kadınlara idari izin verildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle, yapılan son meteorolojik değerlendirmeler ışığında; İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun 21.01.2016 tarihli ve 2016/2 sayılı kararı gereğince, ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin 22.01.2016 Cuma günü 1 (bir) gün idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153