banner171

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak'tan flaş adaylık açıklaması

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Çarşamba günü gerçekleştirilecek İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını bildirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak'tan flaş adaylık açıklaması

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini başka bir dava arkadaşına devredeceğini bildirdi.

Bayram Şenocak, şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimiz, 2023, 2053 ve 2071 ideallerimiz doğrultusunda her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz pazara kadar değil, mezara kadar liderimizin ve davamızın yanındayız. İl Başkanlığı görevim boyunca, bizimle birlikte ter döken, emek veren, gecesini gündüzüne katan tüm kademelerimizdeki teşkilat mensuplarımıza gayretlerinden ötürü yürekten teşekkür ediyorum. Kutlu davaya hizmet yolunda Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye nasip eden Rabbime hamd-ü senalar olsun. İlk günkü aşk, inanç ve heyecanla inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit ballibaba
Halit ballibaba - 3 yıl Önce

Hayırlısı olsun sayın başkan yıllarca sabir içinde hizmet ettim akp partimize ve çoğu yerde gizli kahraman oldum ama yukarıda ALLAH var insanlar görmez ama o görür selam ve dua.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153