banner171

AK Parti İstanbul İl Yönetimi belli oldu! Dikkat çeken isimler belli oldu...

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi belli oldu! Dikkat çeken isimler belli oldu...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nun 50 asil üyesi belli oldu. Geçmişte Saadet Partisi'nde aktif görev yapan ismin AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda yer alması dikkat çekti.

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda; Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şahin, SP Gençlik Kolları Eski Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi ve SP Eski İstanbul il Başkan Yardımcısı avukat Adem Yıldırım, SP İl Gençlik Kolları ana kademesinde ve il yönetiminde aktif olarak görev yapan Servet Yazıcı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eski İstanbul İl Şube Başkanı Ömer Faruk Günday da yer aldı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Vekili Ahmet Kaan ve İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi avukat Selçuk Kar da yönetim kurulunda yer aldı.

KADIKÖY, ATAŞEHİR VE ŞİŞLİ ESKİ İLÇE BAŞKANI VE SULTANGAZİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI YÖNETİMDE

AK Parti Eski Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıkan, AK Parti Eski Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya ve AK Parti Eski Şişli İlçe Başkanı Ömer Faruk Günday ile AK Parti Eski Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yönetim kurulunda yer aldı.

Dikkat çeken bir isimde ise;

Gaziosmanpaşa eski İlçe başkanı Şahin Pirdal döneminde, Teşkilatma Başkanı olarak görev yapan Recep Aslıyüksek oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153