banner171

Angelina Jolie eriyor! İşte hastalığı

Hollywood'un "altın kızı" Angelina Jolie görüntüsüyle herkesi endişelendiriyor.. Yıllardır zayıflığı ile gündeme oturan 40 yaşındaki Jolie, son haliyle dedikoduları alevlendirdi.

Angelina Jolie eriyor! İşte hastalığı
 Angelina Jolie, geçen hafta Kung Fu Panda 3 adlı filmin galasına dört çocuğuyla birlikte katıldı. Zahara, Pax Thien, Shiloh ve Vivienne Marcheline ile birlikte kırmızı halıya çıkan Jolie, etrafına gülücükler dağıttı. Ama yüzünün solgunluğu da dikkatlerden kaçmadı.
Güzel oyuncunun dokunsan kırılacak gibi duran bacakları, içeri çökmüş gözleri ve yanakları hayranlarını endişelendirdi.
İncecik kolları ise Jolie'nin Lara Croft'u canlandırdığı dönemdeki daha dolgun ama sağlıklı görüntüsünü aratacak düzeydeydi.
Bu görüntü, Jolie'nin sağlığı ile ilgili endişeleri artırdığı gibi Brad Pitt ile olan evliliği de dedikodu çarkının merkezine yerleşti.
EN BÜYÜK HASTALIĞI AZ YEMEK!

Bazılarına göre zaten ince kalmak için elinden geleni yapan ve çok az yiyerek yaşayan Jolie, evliliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden tamamen yemeden içmeden kesildi.
Angelina Jolie, uzun süredir zayıflığıyla gündeme geliyor. Bir dönem, ünlü oyuncunun sadece darı, buğday,kinoa gibi besinler yediği iddia edilmişti.
Yakın çevresi, Jolie'nin beslenme bozukluğu probleminden bir türlü kurtulamadığını da anlatıyor. Boşu 1. 75 kilo olan Angelina Jolie, 49 k

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153