banner171

Bahçelievler'de Bir Derneğe Patlayıcı Madde Atıldı

Bahçelievler’de bir dernekte yapılan toplantı sırasında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından patlayıcı madde ile saldırı düzenlendi, 1 kişi yaralandı.

Bahçelievler'de Bir Derneğe Patlayıcı Madde Atıldı
 Bahçelievler’de bir dernekte yapılan toplantı sırasında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından patlayıcı madde ile saldırı düzenlendi. Patlayıcı maddenin atılmasıyla toplantıda bulunan kişiler panil ile dışarı çıktı, bir kişinin gözüne cam parçası sıçraması nedeniyle yaralandı.


Bahçelievler'de Bir Derneğe Patlayıcı Madde Atıldı

 

Bahçelievler Zafer Mahallesi Baharistan Sokak içerisinde saat 23.00 sıralarında Malatya Pötürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde meydana gelen saldırıda üyeler ve yöneticiler dernek içerisinde toplantı yapmak için bir araya geldi. Deneğe gelen Bu sırada derneğe bir kişi geldi ve içeridekilere selam verdikten sonra patlama meydana geldi. Patlamanın ardından ne olduğunu anlamaya çalışan dernek üyeleri ve yöneticileri panik halinde dışarı çıktı. Bir dernek üyesi olay yerinde gözüne gelen cam parçası nedeniyle yaralanırken dernek yetkilileri olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri dernek çervesinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.  Yapılan incelemelerin ardından polis güvenlik kameralarını inceledi. Olay yerinde bulunan dernek üyelerinin tek tek ifadesi alındı.
 "YAPANLARI LANETLİYORUZ"Dernek üyesi olduğu öğrenilen Hüseyin Tırak, yaşanan olayla ilgili olarak "İçeri giren bir kişi selam verdi, o sırada bir patlama oldu ama ne olduğunu anlamadık. Hepimiz sağa sola kaçtık ama anlamadık kimin ne yaptığını. İçeride 16 kişi vardık, herhangi bir yaralımız yok sadece bizim bir arkadaşın yüzüne cam parçası geldi. Çok şükür sıkıntı yok ama yapanları lanetliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153