banner171

Diyarbakır Sur'da çatışma çıktı: 3 asker şehit

'İnadına barış' sloganı üzerinden terör yapanlar, Diyarbakır'ın Sur ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde 13 saatte 6 asker ve polisi şehit etti.

Diyarbakır Sur'da çatışma çıktı: 3 asker şehit

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin silahlı saldırısı sonucu üç asker ve iki polisin ağır şekilde yaralandığı kaydedildi.

3 ASKER ŞEHİT

Yaralıların derhal hastaneye sevk edildiği ifade edilen açıklamada, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07'de şehit olmuşlardır" denildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza ve Emniyet Teşkilatımızın kahraman mensuplarına acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.

Ancak yaralı asker de kurtarılamayarak şehit düştü, şehit sayısı 3'e yükseldi.

Diyarbakır Sur'da çatışma çıktı: 3 asker şehit
Şehit Recep Erdoğan (Gümüşhane)

13 SAAT ÖNCE CİZRE'DE 3 ŞEHİT VERDİK

Cizre'de PKK'lı teröristlerin kazdığı hendeklerin kapatılması için yapılan operasyonlar kapsamında çatışma çıkmış ve dün akşam saatlerinde 3 şehit vermiştik.


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153