banner171

Doğum günü dönüşü feci kaza

Büyükçekmece'de, doğum günü partisinden dönen 5 kişinin bulunduğu aracın takla atması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Doğum günü dönüşü feci kaza

Olay, dün saat 23.40 sıralarında, Mimaroba Batıköy Mahallesi Çamlık Caddesi'nde meydana geldi. Sahilde bir kafede doğum gününü kutlayan Merve Ezekay (18), 4 arkadaşıyla birlikte mekandan ayrıldı.

Siyabend Çam'ın kullandığı 34 FA 7463 plakalı otomobil, Çamlık Caddesi'nde, görgü tanıklarının iddialarına göre aşırı süratli olduğu için kontrolden çıktı. Taklalar atmaya başlayan otomobil önce kaldırıma çarptı, daha sonra 25 metre yükseklikten aşağı düştü.

Çevredeki vatandaşlar, aracın kaza yaptığını görünce durumu hemen itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirdi. Araç içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Araçtan Baran Demirel ile Uğur Savaş'ın cansız bedenlerini çıkartan itfaiye erleri, Siyabend Çam, 16 yaşındaki Aslı Toprak ve Merve Ezekay'ı yaralı olarak kurtardı.


Kazayı gördüğünü belirten bir vatandaş, "Gençler sanırım alkollülerdi. Araç yukarıdan hızlı bir şekilde geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Takla atarak şarampole yuvarlandı. Aracın içerisinde bayan da vardı. Araç çok süratliydi. Polislerin söylediğine göre araç yaklaşık 150 kilometre hızla ilerliyordu" diye konuştu. Yaşamını yitiren Baran Demirel'i tanıdığını söyleyen Caner Buğday isimli bir kişi ise, "Araçta 5 kişilerdi. Çok hızlı gidiyorlarmış. Otomobil kaldırıma vurup şarampole yuvarlanmış. Araçta 2 kişi sıkışmıştı. Diğer yolcuları sağlık görevlileri çıkarttı. Baran, Batıköy Lisesi son sınıf öğrencisiydi" şeklinde konuştu. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazayı duyan ölü ve yaralı yakınları ise olay yerinde uzun süre gözyaşı döktü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153