banner171

Hava durumu kar Balkanlar'dan sert geliyor!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu için kar alarmı geldi. Son meteoroloji tahminlerine göre pazar günü akşam lodos yerini Balkanlar'dan gelen soğuk havaya bırakacak ve kar yağışı etkisini arttıracak.

Hava durumu kar Balkanlar'dan sert geliyor!
 Hava durumu son tahminleri korkuttu kar Balkanlar'dan hızla yaklaşıyor! Başta İstanbul ve Ankara hava durumu olmak üzere 17 Ocak pazar gecesi kar yağışı Trakya'dan yurda giriyor. Soğuk havanın etkisi ile sıcaklıklar aniden düşecek ve kar yağışı pazartesi günü etkisini arttıracak.
Peki Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Düzce, Konya, Kayseri, Sivas, Afyon ve Tekirdağ hava durumu nasıl olacak, kar ne zaman yağacak?
HAVA DURUMU KAR GELİYOR PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

İstanbul hava durumu için meteoroloji uyardı. Şiddetli kar yğışı geliyor. Pazar gecesi Balkanlar'dan gelen kar yağışı pazartsi günü şiddetini arttıracak ve tüm yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR GELİYOR!

İstanbul için korkutan tahmin açıklandı, kar yağışı pazar gecesi geliyor.Bugün ve yarın etkili olacak lodos pazar günü yerine Karayel'e bırakacak ve sıcaklık değerleri düşecek.
İstanbul 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.


2 GÜN LODOS ETKİSİNİ ARTTIRACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi için şiddetli fırtına uyarısı yaptı. Cumartesi sabah saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın 6 ila 8 kuvvetinde olacağı, feribot ulaşımı konusunda dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz Tahminler Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Cumartesi sabahından itibaren Marmara Denizi'nde şiddetli fırtına beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Marmara Denizi'nde Cumartesi günü '16.01.2016' ilk saatlerden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde '50-75km/s' fırtına bekleniyor. Fırtınanın Marmara Denizi'nde aynı gün '16.01.2016' akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacağı tahmin ediliyor."

ANKARA HAVA DURUMU KAR GELİYOR!

ANKARA hava durumu yeni raporlar açıklandı. 17 Ocak Pazar gecesi kar yağışı başlayacak ve pazartesi günü etkisini arttıracak. Ankara'da ani sıcaklık düşüşleri yaşanacak.
Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında bugün bir değişiklik beklenmemektedir.
THY SEFERLERİNE LODOS İPTALİ
Türk Hava Yolları (THY), bugün ve yarın Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos nedeniyle iç ve dış hatta 75 seferi iptal ettiğini duyurdu.

THY'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanması beklenen kuvvetli fırtına şiddetindeki lodos nedeniyle olası kapasite azaltılması doğrultusunda iç ve dış hatta planlanan bugün 25 yarın ise 50 sefer yapılamayacak.

Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu THY'nin internet sitesinden ya da "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153