banner171

Hırsızların 3 dakikalık soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Hırsızların 3 dakikalık soygunu güvenlik kameralarına yansıdı

Hırsızların 3 dakikalık soygunu güvenlik kameralarına yansıdı
 Bağcılar'da bir eve giren 2 kişinin yaptığı hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Girdikleri evi 3 dakikada soyan hırsızların rahat tavırları dikkat çekti. 
Yavuz Mahallesi'nde evine daha önce de hırsız giren bir kadın, odalara ve giriş kapısının üzerine güvenlik kamerası taktırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 2 kişi önce eve gelerek zile basıyor. Evde kimsenin olmadığını anlayan hırsızlar, apartman merdivenlerine yönelerek birilerinin gelip gelmediğini kontrol ediyor. Kimsenin olmadığından emin olan hırsızlar, kapıyı açarak içeriye giriyor. 

3 DAKİKADA EVDEKİ ALTINLARI, PARALARI VE LAPTOPU ALDILAR 

Evin içerisine giren hırsızlar, ayrı ayrı odalara yönelerek değerli eşyaları aramaya başlıyor. Evde arama yapan hırsızlar, parmak izi kalmaması için ellerine eldiven takıyor. Evdeki altınları, paraları ve bir de laptopu alan hırsızlar, daha sonra herhangi bir şey olmamış gibi evden çıkıyor. Merdivenleri kolaçan eden hırsızlar, birilerinin geldiğini fark ederek merdivenlerden üst kata çıkıyor. Bu sırada evine gelen kadın kapının açık olduğunu görüyor. Bir müddet sonra üst kattaki hırsızların ellerindeki poşetlerle aşağıya indiği görülüyor. Soydukları evin sahibi ile merdiven boşluğunda karşılaşan hırsızların yine rahat tavırları dikkat çekiyor. Hiçbir şey olmamış gibi kadının yanından geçen hırsızlar, olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Polis, kameralar tarafından kaydedilen hırsızlık olayındaki kişileri yakalamak için çalışma başlattı.Cihan

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153