banner171

İstanbul Boğazı gemi geçişlerine Furkan için kapatıldı

İstanbul Boğazı gemi geçişlerine Furkan için kapatıldı

İstanbul Boğazı gemi geçişlerine Furkan için kapatıldı
 15 Temmuz'da İstanbul Boğazı'ndan denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Furkan'ı bulmak için yapılan arama kurtarma çalışmaları nedeniyle boğaz, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.
İstanbul Boğazı'nda 15 Temmuz'da denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'a ulaşmak için su altı arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalar nedeniyle İstanbul Boğazı saat 08.45'ten itibaren çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı.

DENİZALTI VE DALGIÇLAR ARIYOR

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama çalışmasına ROV cihazı destekli bir insansız denizaltı aracı ile dalgıçlar katılıyor. Çalışmalar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak gerçekleştiriliyor

BOĞAZ, 8 SAAT TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Arama ve kurtarma faaliyetlerinin gerçekleştirileceği bölgenin İstanbul Boğazı'nın trafik ayrım hattının içinde olması nedeniyle faaliyetler sırasında seyir emniyetinin tehlikeye düşürülmemesi için boğaz, 10.00 -18.00 saatleri arasında deniz trafiğine kapalı olacak.

REKLAM

ads by AdMatic
FURKAN, 15 TEMMUZ'DAN BERİ KAYIP

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğine katılmak için arkadaşları ile Beşiktaş'a gelen Furkan Yıldırım serinlemek için Arnavutköy Akıntı Burnunda denize girdi. Bir süre denizde arkadaşları ile yüzen Furkan, akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153