banner171

İstanbul seçimi Ali İhsan Yavuz’a emanet

AK Parti, 23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul’daki seçim çalışmasını YSK’ya iptal başvurusunu yapan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’a emanet etti.

İstanbul seçimi Ali İhsan Yavuz’a emanet
 AK Parti, YSK’nın 23 Haziran’da yeniden yapılması kararlaştırılan İstanbul seçimi için genel merkezden bir ekip görevlendirdi. Çalışmanın başında YSK’ya itiraz başvurusu yaparak seçimin iptalini sağlayan Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz olacak.


İstanbul seçimi için görevlendirilen ekipte AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da bulunacak. Ekipte ayrıca daha önce İstanbul İl Başkanlığı yapan İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, AK Parti eski İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, 3 dönem Fatih Belediye Başkanlığı yapan İstanbul Milletvekili Mustafa Demir de yer alacak. Yavuz’un özellikle sandık, seçmen listeleri gibi teknik konular, Ünal’ın kampanya söylemi, Dağ’ın ise kamuoyu yoklamaları ve verilerle çalışmayı destekleyeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153