banner171

İstanbul'da 20 ocak 2016 okullar tatil mi Vasip Şahin..

İSTANBUL'da okullar yarın yani 20 ocak 2016 çarşamba günü tatil mi? Vasip Şahin bugün eğitime devam kararı vermişti peki yarın okullar tatil olabilir mi? Son karar ne?

İstanbul'da 20 ocak 2016 okullar tatil mi Vasip Şahin..
 İSTANBUL 'da yarın yani 20 Ocak 2016 çarşamba günü okullar tatil mi? İstanbul'da pazartesi günü Vasip Şahin'den kar tatili müjdesi alan öğrenciler salı günü için üzüldüler. Şimdi bir umut yarın yani 20 ocak çarşamba günü okullar tatil mi sorusuna yanıt bekliyorlar. 
İstanbul Valisi Vasip Şahin'in kar tatili haberlerini verdiği twitter hesabı bugün de yakın takipte. Şu ana kadar Vali Vasip Şahin'den twitter üzerinden kar tatiline ilişkin bir duyuru gelmiş değil. Gecenin ilerleyen saatlerinde Vasip Şahin'in 'yarın okullar tatil mi değil mi ' sorusunun yanıtını vermesi bekleniyor.  
OKULLARIN TATİLİ BİRAZ ZOR
Aslında Çarşamba günü okulların tatil edilmesi zor bir ihtimal. Zira hava durumu raporları İstanbul için yarın kar yağışı göstermiyor. Bünyamin Sürmeli 20 Ocak çarşamba günü aşırı soğuk ve don için uyardı. Don olayının da İstanbul'da kar tatili haberini getirmesi pek olası değil.
21 OCAK PERŞEMBE VE 22 OCAK CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

İSTANBUL 'da kar tatili bu hafta için bitmiş görünmüyor. Çarşamba günü mola verecek olan kar yağışı perşembe geri dönüyor. Yarı yıl tatilinin başlayacağı 17 Ocak Cuma günü ise okulları tatil ettirebilecek yoğunlukta kar bekleniyor. Bilindiği gibi cuma günü 17,5 milyon öğrenci yarı yıl tatiline başlayacak. Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı, 8 Şubat Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek. 
VASİP ŞAHİN KAR TATİLİ VERMEYİNCE TWITTER COŞTU

İSTANBUL Valisi Vasip Şahin dün akşam kar tatili isteyen öğrencilere 'eğitime devam' mesajı atınca tepki mesajları aldı. Öğrenciler esprili bir dille valiyi bu kararından vazgeçirmeye çalıştılar. İşte kar tatili vermeyen valiye atılan mesajlar;

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153