banner171

İstanbul'da 5 ilçeye dikkat! AKOM'dan yağış uyarısı...

İBB Akom'dan yapılan son dakika Meteoroloji hava durumu tahminlerine göre, 1 saat içerisinde İstanbul'un ilçeleri Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih, Beşiktaş'ta kuvvetli yağış bekleniyor. Geçilen hava durumu uyarısında ayrıca, "saat 21.00'a kadar aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor" ifadelerine de yer verildi.

İstanbul'da 5 ilçeye dikkat! AKOM'dan yağış uyarısı...
 AKOM ve Meteoroloji'nin son dakika uyarılarından sonra İstanbul'da beklenen yağış başladı. Gök gürültülü ve kısa süreli sağanak yağışa neden olması beklenen yağışlı hava kütlesi, Marmara Denizi üzerinden İstanbul'a doğru ilerliyor. Kısa süreli yağışın 1,5 saat içerisinde başlaması bekleniyor. Yağışın başlamasına dakikalar kala, yağış yüklü sistem meteoroloji radarına da yansırken, AKOM'dan yapılan açıklamada ise yağışın özellikle Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih ve Beşiktaş ilçelerinde etkili olmasının beklendiği belirtildi.

AKOM 5 İLÇEYE DİKKAT ÇEKTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi de (AKOM) "İstanbul, Marmara denizi üzerinden gelen yeni sağanak yağışın etkisi altına girecek. Meteorolojik tahminlere göre bir saat içerisinde Güney bölgelerinden başlayacak olan yağış, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih, Beşiktaş ilçelerinde etkili olacak. Saat 21.00'a kadar aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor" açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153