banner171

AK Parti Bayrampaşa Danışma Meclisi Toplantısı

İstanbul İl Başkanı Babuşcu: "2015 Haziranına giderken geride bıraktığımız seçimlerden daha önemli bir seçimi yeni bir zaferle taçlandırmak zorunda olduğumuz bilinciyle koşmaya başlayacağız" "Ben bu teşkilatın başkanlığını yapmaktan son derece mutluyum ve siyaseten en büyük payeyi elde ettiğimi.

AK Parti Bayrampaşa Danışma Meclisi Toplantısı
 Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, "2015 Haziranına giderken geride bıraktığımız seçimlerden daha önemli bir seçimi yeni bir zaferle taçlandırmak zorunda olduğumuz bilinciyle koşmaya başlayacağız" dedi. 
Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Babuşcu, ilçede geçmişten bugüne yaşanan değişimi ve hizmetleri anlattı. Millet için yürümeye devam edeceklerini belirten Babuşcu, bu kutlu kervanın yürüyüşünde herkesin emeğinin önemli olduğunu vurguladı.

Yeni bir döneme yürüdüklerini ve İstanbul'da kongreleri gerçekleştirdiklerini anımsatan Babuşcu, bu hafta sonu da 4 kongre daha yapacaklarını belirtti. 

Kongreleri hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını ifade eden Babuşcu, "Sonra büyük kongremizi yapacağız ve arkasından seçim takvimi işlemeye başlayacak. 2015 Haziranına giderken geride bıraktığımız seçimlerden daha önemli bir seçimi yeni bir zaferle taçlandırmak zorunda olduğumuz bilinciyle koşmaya başlayacağız" diye konuştu.

Her seçimin tarihi bir öneme sahip olduğuna işaret eden Babuşcu, her seçimde yeni bir şeyler ispat ettiklerini, yeni başarı destanları yazdıklarını anlattı. 

İstanbul teşkilatının da sorumluluklarını bildiğini ve yeni başarılara koştuğunu dile getiren Babuşcu, "Ben bu teşkilatın başkanlığını yapmaktan son derece mutluyum ve siyaseten en büyük payeyi elde ettiğimi düşünüyorum. Bu Kervan hedefine doğru hiç bir engele kulak asmaksızın kararlı bir şekilde devam edecektir" ifadelerini kullandı.   

Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153