banner171

İstanbul'da Maganda ateş açtı, yoldan geçen Erkan vuruldu!

Türkiye’de yolda yürürken kolayca vurulabilir, işe giderken ezilebilir, borç yüzünden bıçaklanabilir, kene ısırmasıyla can verebilir, sobadan çıkan gazlardan zehirlenebilir ve bir yumrukla beyin kanamasından bile ölebilirsiniz..

İstanbul'da Maganda ateş açtı, yoldan geçen Erkan vuruldu!
 İstanbul Beşiktaş’ta önceki gece saat 05.00 sıralarında Ortaköy Meydanı Muallim Naci Caddesi üzerindeki bir kafede bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga esnasında taraflardan biri karşı tarafa silahla ateş açtı. Bu sırada cadde de yürüyen Erkan Bektaş ateşlenen rastgele ateşlenen silahın hedefi oldu. Kafasından yaralanan Bektaş, yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Bektaş, olay yerinde hayatını kaybederken zanlı kaçarak kayıplara karıştı.
Laf atma tartışması
Yaşanan olayın ardından Bektaş’ın yanında bulunan arkadaşları şoka girdi. Cinayete kurban giden Erkan Bektaş’ın ünlü bir gece kulübünde garson olarak çalıştığı öğrenildi.
Bir görgü tanığı ise karısına laf atıldığını iddia eden bir kişinin rastgele ateş ettiğini söyledi. Polis olayla ilgili olarak C.M, S.V, L.A ile E.C’nin gözaltına alındığını belirtirken kaçan zanlının her yerde arandığını açıkladı.
UZAY KESMEN/ DHA

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153