banner171

İstanbul'daki Operasyonda MLKP'nin Üst Düzey Yöneticileri de Gözaltına Alındı

Bu sabah Sultangazi'de MLKP'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, aralarında örgütün şehir yapılanmasında üst düzey yöneticilik yapan militanların da olduğu 14 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'daki Operasyonda MLKP'nin Üst Düzey Yöneticileri de Gözaltına Alındı
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre terör örgütü MLKP'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda toplam 26 adrese baskın yapıldı. Aralarında Sultangazi, Kartal, Eyüp ve Maltepe'nin de olduğu 23'ü İstanbul, 3'ü ise değişik illerde gerçekleştirilen şafak operasyonunda toplam 14 örgüt üyesi gözaltına alındı. Aralarında örgütün şehir yapılanmasında üst düzey yöneticilik yapan militanların da olduğu zanlıların Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınıyor.
YASA DIŞI YOLLARLA KOBANİ'YE GİRİŞ ÇIKIŞ

Şüphelilerin örgüt militanlarının yasa dışı yollarla Kobani bölgesine giriş çıkışları organize etmek, örgüt adına gerçekleştirilen ve bazılarında Molotof kokteylinin de kullanıldığı eylemleri organize etmek, bizzat örgüt adına eylemlere katılmak ve örgüt içinde infaz cezaları vererek bunları gerçekleştirmek suçlarından sorgulandığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153