banner171

Meteoroloji alarm verdi: İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı

İSTANBUL, Ankara başta olmak üzere kar yağışı bugün tekrar başladı. 4 gün boyunca etkili olacak kar yağışı için meteoroloji 14 ili uyardı. Kar yağışının akşam saatlerinde etkisini arttırması bekleniyor.

Meteoroloji alarm verdi: İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı
 

İSTANBUL, Ankara başta olmak üzere kar yağışı bugün tekrar başladı. 4 gün boyunca etkili olacak kar yağışı için meteoroloji 14 ili uyardı. Kar yağışının akşam saatlerinde etkisini arttırması bekleniyor.

Hava durumu 22 Ocak cuma günü raporları meteoroloji açıkladı, kar yağışı tekrar başlıyor. Başta İstanbul, Ankara, Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Kastamonu hava durumu olmak üzere kar yağışı 4 gün boyunca etkili olacak. Meteoroloji akşam saatlerinde etkisini arttıracak yoğun kar yağışı için 14 ili uyardı.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR BAŞLADI!

İSTANBUL hava durumu raporları açıklandı, meteoroloji uyardı. İstanbul'da kar yağışı başladı ve 4 gün boyunca etkisini arttırarak devam edecek. Sıcaklık değerleri 5 derece birden düşüyor.

İSTANBUL hava durumu için korkutan tahmin! Parçalı ve çok bulutlu, Trakya dışında bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların zamanla Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer yoğun olması bekleniyor.

istanbul_kar_snow

ANKARA HAVA DURUMU SICAKLIK -8 DERECE!

ANKARA hava durumu son tahminler geldi. Meteoroloji ani sıcaklık düşüşleri için uyardı. Bölge genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA hava durumu 22 Ocak Cuma günü tahminlerine göre şöyle olacak...Yağışların, Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ilk saatlerde karla karışık yağmur, öğle saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli kar yağışı; diğer yerlerde aralıklı kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

14 İLE YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI!

Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yarın (22.01.2016 Cuma) başlayacak kar yağışlarının Sakarya, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu'nun kuzeyi ile Sinop'da önümüzdeki hafta başına kadar kuvvetli ve yer yer yoğun olması (20 – 50 cm kar yüksekliği) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (Buzlanma, don olayı, tipi şeklinde kar yağışı, çığ düşme riski ve ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Orta Karadenizin iç kesimlerinde görülen kar yağışlarının akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak Tokat, Amasya, Çorum ile Ordu, Samsun ve Giresun'un iç kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun olması bekleniyor. Yağışların Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren Amasya ve Çorum çevrelerinde etkisini kaybedeceği, diğer illerimizde kıyı kesimler dahil olmak üzere yoğun kar yağışı şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Yoğun kar yağışına karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153