banner171

TEM'de zincirleme dehşet! Çok sayıda yaralı...

TEM'de 13 kişinin yaralandığı zincirleme kazada otomobildeki çocuk, aracın camından yol kenarına fırladı.

TEM'de zincirleme dehşet! Çok sayıda yaralı...
 TEM Otoyolu Ispartakule mevkiinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 13 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir otomobildeki çocuk, aracın camından yol kenarına fırladı. Kaza sonsarı yaralıları yola savrulmuş halde gören yakınları şok geçirdi.
Kaza, saat 12.30 sıralarında TEM Otoyolu Ispartakule mevki Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, otoyol üzerinde iki otomobil trafiğin bir anda durması nedeniyle çarpıştı. Çarpışma sonrasında arkadan gelen bir otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kaza sonucu araçlarda bulunan 13 kişi yaralandı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yolu trafiğe kapattı. Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



OTOMOBİLİN CAMINDAN YOL KENARINA FIRLADI

Kazaya karışan bir otomobilin içindeki çocuk çarpışma nedeniyle otomobilin camından yol kenarındaki yeşillik alana fırladı. Çocuk hafif şekilde yaralanırken, çevredeki vatandaşların yardımıyla yeşillik alandan alınarak sağlık ekiplerine ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan çocuk, sağlık görevlisinin kucağında kazanın şokuyla gözyaşı döktü. Çocuğun annesi ise ambulansla sedyeye alınarak çocuğunun yanında tedavi edildi.

Yola savruldular

AMBULANSLAR OLAY YERİNE ULAŞMAKTA ZORLANDI

Diğer yandan kaza nedeniyle TEM Ankara istikameti ulaşıma kapanınca ambulans ekipleri de olay yerine ulaşmakta zorlandı. Yaralı kadın yerde hareketsiz bir şekle dakikalarca ambulans bekledi. Yaralı kadına ilk müdahaleyi diğer ambulansın görevlileri yaptı. Yaklaşık yarım saatlik beklemenin ardından ambulans ekipleri olay yerine gelerek yaralıyı sedyeye alarak hastaneye kaldırdı.


YARALILARIN YAKINLARI ŞOK GEÇİRDİ

Yerde yatan yaralı kadına müdahale edildiği esnada, yaralıların yakınları da olay yerine geldi. Telaşla yaralı kadının yanına gelenleri polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Gördükleri manzara karşısında şok geçiren yaralı yakınlarını trafik polisleri, itfaiye ve sağlık ekipleri rahatlatmaya çalıştı. Ardından yakınları yaralıyı götüren ambulansın peşinden giderek olay yerinden uzaklaştı.

 

Kaza nedeniyle Ankara istikameti bir süreliğine ulaşıma kapalı kalırken, trafik polislerinin çalışması sonucunda ve otomobillerin yoldan çekilmesiyle normale döndü. Kaza yapan otomobillerden akan yağlar ise yine trafik polislerinin kürekle yola toprak atmasıyla temizlendi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153