banner171

KARNE GÜNÜ !

 17.06.2016 Cuma günü çocuklarımız karnelerini alıp bir üst sınıflara geçecekler  hepisini emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. İyi tatiller diliyorum.
Bu hafta sonu başlayacak LYS Sınavları sonucunda gençlerimiz sınavlardaki başarılarına göre Üniversiteye yerleşecekler kucak dolusu başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. Her şeyin hayırlısı olsun. Hakedenler kazansın.

Bizim ailede de güzel bir heyecan yaşanıyor. Küçük oğlum Beşiktaş  ATATÜRK Anadolu Lisesinde benim tabirimle Lise üçe geçecek. Güncel tabirle 11. Sınıfa geçecek. Büyük oğlum da LYS sonucu inşallah iyi bir okul ve bölümde Üniversiteye yerleşecek.
Gün itibariyle siyasetçilere ve Yerel Yönetimlere de karne vermek lazım. 
Hükümetin , Eğitim notu bence SIFIR  (Eğitim sistemi nin vidaları çok oynamaktan yalama olmuş durumdadır.)

Hükümetin Sağlık Notu : on üzerinden BEŞ  (Geçmişe göre sağlıkla ilgili bir yol alındı. Çok daha iyisi olmalı.)

Hükümetin Sosyal Güvenlik Notu : on üzerinden ÜÇ  ( Asgari ücretin ne kadar olduğunu uygulamanın hala daha oturmadığını , Kıdem Tazminatı bulmacasının çalışanlar üzerindeki olumsuz etkileri , maden ocaklarında yaşananalar , İş güvenliği hak getire daha fazla yazmaya gerek var mı ? )
Hükümetin Adalet ve Hukuk Notu : on üzerinden SIFIR (Allah aşkınıza söyleyin Adalet birilerine göre dizayn edilebilir mi ? edilirse durum ne olur on sene sonra sen iktidarda olmassan yeni gelen iktidar kendine göre dizayn etmeye çelışırsa durum ne olur. BALYOZ davası ve Adalet i bir kez daha düşünün.)
Hükümetin Ekonomi Notu: on üzerinden ÜÇ ( Sn. Dervişin programları işlediği ve Merkez Bankasına müdahale edilmediği sürece eh diyebiliriz ama şu anda tüm iktisatçılar ülkenin ekonomik durumunun pamuk ipliğinde olduğunu gizli İFLAS ların yaşandığını yazmaktalar ve söylemekteler. Buna rağmen Üç çok yüksek oldu.)

Hükümetin Güvenlik (terör) Notu: on üzerinden SIFIR ( Ülkede yaşanılan Terör olayları göz yaşı akıtmaya devam ediyor. Ocaklara ateşler düşmeye devam ediyor. Bu olaylar yaşanılan olumlu ve olumsuz her şeyin üzerindedir.  Bu günlerde yaşanılan terör olaylarının temelleri  atılırken kör ebe oyunu oynayanların vicdanlarının sesi ne diyor bilmek isterim.)
Muhalefetin genel notu: tüm olumsuzlukların olduğu hükümetin sınıfta kaldığı bir ortamda hala daha vatandaşı etkileyecek projeler sunup hükümet olamıyorsa verilecek not bana göre on üzerinde SIFIR dır.
Yerel Yönetimler anlamında ilçemiz olan GAZİOSMANPAŞA nın notlarıyla ilgili kararı okurlara bırakmata fayda var diyorum.  Ders olarak ta şu başlıkları yazalım

KENTSEL DÖNÜŞÜM :

GÜVENLİK :

ULAŞIM :

EĞİTİM:

SPOR :

BEŞERİ İLİŞKİLER :

PROJE ÜRETİMİ VE UYGULAMA :

HERKESE EŞİT DAVRANMA VE UYGULAMALAR :

Benim Yerel Yönetime verecğim not tüm ders notlarını toplasam BİR etmiyor.

KARNE GÜNÜ
Ali Şen
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülseren Şen Dermanli
Gülseren Şen Dermanli - 8 yıl Önce

karne günü yazın mükemmel olmuş

Onur Açıkgöz
Onur Açıkgöz - 8 yıl Önce

sayın ali şen hocam notlarınız kıt dicem ama diyemiyorum bol bile kalemize sağlık.

banner208

banner148

banner150

banner153