banner171

Beyaz Show'da olay çıktı! Yayın kesildi!

Geçen hafta yaşanan PKK provokasyonu sonrası 1 hafta boyunca gündemden düşmeyen Beyaz Show, olay yaratan program sonrası ilk yayınını dün akşam yaptı.

Beyaz Show'da olay çıktı! Yayın kesildi!
 Beyaz Show'da yaşanan PKK propagandası skandalı sonrası program bir hafta boyunca gündemden düşmemişti. Ana muhalefet liderinden Cumhurbaşkanı'na kadar herkesin dahişl olduğu "PKK propagandası ve Beyaz Show" konulu gündem sonrası, program ilk yayınını dün akşam yaptı.

YİNE PROVOKASYON YAPILDI!

Bu hafta sütüdyodaki seyircilerden bazılarının protesto girişimi nedeniyle anlık ses kısılması ve acil VTR ye gidilmesi dikkat çekti. Yayın sırasında Ayşe Çelik'i destekleyen sloganlarla stüdyoda buz gibi hava estiren PKK yandaşları stüdyodan uzaklaştırıldı. Beyaz yayını protesto nedeniyle erken kesti.

PROGRAM ERKEN KAPATILDI

Bu sebeple VTR sonrası kameralar sütüdyoya döndüğünde Murat Boz'un şarkısı eşliğinde program erken kapatıldı.

İşte o anlar:

NE OLMUŞTU?

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a telefonla katılarak Diyarbakır'dan aradığını ve öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik isimli bir kadın dakikalarca PKK propagandası yapmış, Beyazıt Öztürk de göz yummak bir yana kadına destek vermişti.

O KADIN ÖĞRETMEN DEĞİL

Konu ile ilgili MEB'den açıklama gelmiş. Diyarbakır'da Ayşe Çelik isminde 3 öğretmene ulaşıldığını fakat 3 ismin de Beyaz'a katılan Ayşe Çelik olmadığı belirtilmişti.

KANAL D'DEN AÇIKLAMA, BEYAZ'DAN ÖZÜR GELDİ

Konu ile ilgili önce Kanal D'den açıklama gelmişti. Ardından Beyazıt Öztürk Kanal D akşam haberlerine katılarak canlı yayında açıklama yapmış ve özür dilemişti.

BEYAZ ÖZÜR DİLEDİ, SORUŞTURMA AÇILDI

Kanal D akşam haberlerinde canlı yayına çıkan Beyazıt Öztürk konu ile ilgili özür dileyip bir açıklama yapmıştı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı da ünlü sunucu hakkında soruşturma başlatmıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153