banner171

Bu Tarz Benim Büyük Final'de birinci kim oldu?

Bu Tarz Benim kim birinci oldu? Bu Tarz Benim progamını kim kazandı? Türkiye'nin en şık kadınının seçildiği programda büyük final gerçekleşti.İşte final gecesi birincisi....

Bu Tarz Benim Büyük Final'de birinci kim oldu?
 Bu Tarz Benim kim kazandı birinci kim oldu? Bu Tarz Benim birincisi ilk turda ikizler Aycan ve Nurcan oldu, ikinci ve üçüncü turu kazanan ise Ezgi Baylar oldu peki Bu Tarz Benim final gecesinde büyük ödülü alan birinci kim oldu?
Bu Tarz Benimde kazanan ismi belirleyecek final gecesi Hande Yenir şarkıları ile başladı. İvana Sert ise final gecesinde Hürrem dansı yaptı. Bu Benim final gecesinde büyük ödülü kazanmak için Ayşenur Balcı Ezgi Baylar ve ikizler Aycan Nurcan yarıştı.

İŞTE BU TARZ BENİM PROGRAMININ ŞAMPİYONU

Bu Tarz Benim progmamında şampiyon Aycan-Nurcan ŞENCAN kardeşler oldu. Şencan kardeşler hem hayallerinin hemde büyük ödülün sahibi oldu.Bu Tarz Benim final gecesinde birinciyi jüri oyları ve SMS oylaları  belirledi. Oylamada SMS oyları yüzde 50, jüri oyları yüzde 50 etkili oldu ve bunun ortalaması sonucunda Aycan-Nurcan ŞENCAN kardeşler Türkiye'nin en şık kadınları seçildi.

AYCAN-NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER KİMDİR?

Aycan Nurcan Şencan, 1987 yılında İsveç’de Uppsala kentinde Aycan ve Nurcan ikiz kardeş olarak doğmuşlardır. Babaları Oğuz Şencan, anneleri Zuhal Günaçtı moda tasarımcısıdır. İkizler daha 9 yaşında iken annelerinin defilelerine çıkmaya başlamıştır. Lise eğitimi bitene kadar İsveç’de yaşadıktan sonra 18 yaşında üniversite eğitimi için Amerika'ya Los angeles’a girmişler. Aycan Şencan, Los Angeles kentindeki Santa Monica College’de Güzel Sanatlar Akademisi Sinema ve Televizyon bölümünde okuyarak 2012 senesinin Mayıs ayında mezun olmuş. Nurcan Şencan ise grafik üzerine okumuştur. Los angeles’ta 8 yıl yaşamışlar. Nurcan grafik, Aycan ise sinema ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İsveççeyi ve İngilizceyi ana dili gibi konuşuyorlar bunun yanı sıra derdini anlatabilecek kadar da Almanca biliyorlar.

2013 yılında Aусan Şenсan, katıldığı Kainat Güzeli уarışmasında Zerafet Kraliçesi oldu.

2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153