banner171

Bu Tarz Benimde Yine Olay Var! - Nur Bozar Bu Kez Ekşi Sözlük'te

Televizyon ekranlarının ve sosyal medyanın en popüler konusu olan Bu Tarz Benim'e şimdi de ekşi sözlük yazarlarının Nur Bozar yorumları damgasını vurdu. Ekşi sözlük jürü ve yarışmacılar arasında gerilime neden oldu.

Bu Tarz Benimde Yine Olay Var! - Nur Bozar Bu Kez Ekşi Sözlük'te
 Bu Tarz  Benim'de yine olay var! Jürinin yaptığı yorumlar, yarışmacıların birbirlerini ile tartışmaları ile sürekli gündem olan sevilen ve fenomen olan yarışmaya bu kez ekşi sözlük yazarlarının Nur Bozar yorumları damgasını vurdu. 


Yılın fenomen programı Bu Tarz Benim'de bu sefer ilginç bir tartışma yaşandı. Programla ilgili sayfalarca görüşün yazıldığı Ekşi Sözlük , jüri ve yarışmacılar arasında gerilime neden oldu.

Yapılan yorumlar jüriyi birbirine düşürdü.Ekşi Sözlük yazarları arasında Bu Tarz Benim oldukça popüler . Sözlükte programla ve yarışmacılarla ilgili sayfalarca görüş yazılıyor. 

Sözlüktekilerin çoğunluğu Nur Bozar lehine yazılar yazıyordu. Nur Bozar elendikten sonra Özlem Özden ön plana çıktı. Ayrıca Sözlük'te Bu Tarz Benim'de bazı yarışmacıların 'torpilli' olduğu, Ayşegül Doğan'ın bir yapımcının 'yeğeni' olduğundan dolayı kayırıldığına dair de bazı görüşler dile getiriliyor. İşte Bu Tarz Benim'in dünkü bölümünde bu görüşlerin hem yarışmacılar hem de jüri arasında rahatsızlığa yol açtığı ortaya çıktı.


TARTIŞMADA EKŞİ SÖZLÜK GÜNDEME GELDİ 

Program canlı yayınlanmadığı için perde arkasında tam olarak nelerin yaşandığı aktarılmasa da Gizem Güler ile Özlem Özden arasındaki tartışmada Ekşi Sözlük gündeme geldi. Yayıncı kanal "Ekşi" kısmını sansürleyerek bu diyalogları aktardı. 

Özlem Özden, Gizem Güler'e "Senin sırrın ne, ne diye hiç gala gecelerinde elenmen için ismin söylenmiyor" dedi. Gizem Güler ise "... Sözlük'ten duyduklarını buraya taşıyorsun" yanıtını verdi. 

Jüri üyeleri de Özlem Özden'in "sır" sözünden rahatsız oldu. Nur Yerlitaş , hem Özlem Özden'e hem de bu iddialara genel bir yanıt verdi. Yerlitaş, "Biz tarza bakıp karar veriyoruz. Ama kimse dinlemiyor... Sözlük'te yazılanlara ne bakıyorsunuz. Buralara taşımayın bunları" diyerek sinirlendi.

Kaynak: Haber Kaynağı

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153