banner171

'Ebru Gündeş Hakkında Kim Konuşursa Öldürürüm!'

Ebru Gündeş, 4 yaşında kendisini ve annesini terk eden babasına Babalar Günü’nde sitem etti. Baba Gündeş ise “Ebru hakkında kim bir kelime konuşursa onu öldürürüm” yanıtını verdi.

'Ebru Gündeş Hakkında Kim Konuşursa Öldürürüm!'
 Gündeş, yıllarca görüşmediği babası Remzi Gündeş hakkında Instagram hesabından ilk kez mesaj yayınladı “Babalar Gününüz kutlu olsun. Lütfen unutmayın çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yoksanız, bu içlerini acıtır ve bu onları sizden uzak ama çok uzaklara götürür” notunu düştü.
Baba Remzi Gündeş’e ise Show Haber’e konuştu. Baba Gündeş “Ben ona hiç bakmadım ama o bana baktı. Kim onun hakkında en ufak bir kelime konuşursa, onun hayatını alırım. Şaka yapmıyorum, alırım hayatını” dedi. Remzi Gündeş, kızını rahatsız etmek istemediğini belirterek “Evlenmiş, barklanmış. Onu rahatsız etmeye lüzum yok. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Ben şahsen evladım için dilenirim, yemin ederim dilenirim. Yarın bir mezarlık olacağız. 2 metre yere gideceğiz” dedi.

Gündeş’in kendisine ev aldığı ancak yerleşmediği hatırlatılan baba Remzi Gündeş, “Evde rahat edemem bu dükkanda rahatım. Ölürsem bile onun çok mutlu olmasını istiyorum” diye konuştu. Yayının ardından Gündeş, Instagram’a “Neyin var neyin yok dediler, Rabbim var sorun yok” yazdı

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 03:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153