banner171

Ebru Gündeş'ten alışveriş rekoru

Şarkıcı Ebru Gündeş, Kanyon alışveriş merkezindeki Harvey Nichols mağazasından yaptığı kışlık alışverişte 400 bin lira harcadı.

Ebru Gündeş'ten alışveriş rekoru
 Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ebru Gündeş, jüri üyesi olduğu ‘O Ses Türkiye’nin yeni sezonu öncesi kesenin ağzını açtı. Dünyaca şöhretli markaların bulunduğu Kanyon'daki Harvey Nichols’tan gardrobunu yeniledi. Mağazaya personel kapısından giriş yapan şöhretli şarkıcı içeride birkaç saat kaldı.
400 BİN LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTI
Eşi Reza Zarrab ve kızı Alara için de kışlık kıyafetler alan Ebru Gündeş söylenenlere göre, yapmış olduğu alışveriş karşılığında kasaya bir hane parası bıraktı, yekün 400 bin lira ödedi. Yine personel kapısından çıkan şöhretli şarkıcı, aldığı ürünlerin Kanlıca’daki yalısına gönderilmesini talep etti.

300 BİN TL'LİK HEDİYE PARA, TOPLAM 1,5 MİLYON LİRA
Ebru Gündeş’in önceki sene de Harvey Nichols’tan seçkin müşterilere verilmekte olan kartında 300 bin lira hediye parasının biriktiği öne sürülmüştü. Ebru Gündeş'in 1,5 milyon TL’lik alışveriş karşılığında 300 bin TL kadar hediye çeki biriktirdiği de gelen haberler arasında yer almıştı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153