banner171

Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven Diyarbakır'a okul yaptırıyor

Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven Diyarbakır'a okul yaptırıyor

Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven Diyarbakır'a okul yaptırıyor
 Şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven ve eşi ünlü iş adamı Necat Gülseven, örnek bir davranışta bulunarak Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okul yaptırıyor.
Şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven'in eşi ünlü iş adamı Necat Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır'ın Bismil ilçesine vefa borcunu ödemek için bu kararı alan Gülseven çifti, okula Ebru Yaşar Gülseven ismi verileceğini kaydetti.

3 AY İÇİNDE İNŞAATINA BAŞLANACAK

Bismil ilçesinde yapılması planlanan 12 derslik Ebru Yaşar Gülseven İlköğretim Okulu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurduklarını belirten ünlü iş adamı Necat Gülseven, 3 ay içerisinde yer tahsisinin yapılarak inşaata başlanacağını söyledi. Gülsever, okulu eşi Ebru Yaşar Gülseven ile birlikte yaptırdıklarını belirterek, "Memleketim olan Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bir katkıda bulunmak amacıyla böyle bir karar aldık. Okula eşim Ebru Yaşar Gülseven ismi vereceğiz. Bununla ilgili olarak Bismil ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvurumuzu yaptık. 3 ay içerisinde yer tahsisi yapılarak tarafımıza bildirilecektir. Yer tahsisi yapıldıktan sonra 12 derslik modern bir okul yapacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153