banner171

Ece Erken: Hamileyken karnıma tekme attı

Ece Erken, hem Serkan Uçar'dan hem de ailesinden şiddet gördüğünü ileri sürdü.

Ece Erken: Hamileyken karnıma tekme attı
 Ünlü sunucu Ece Erken, şiddet gördüğü iddiasıyla 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serkan Uçar'ın açtığı boşanma davasına, zehir zemberek iddialar ile karşı boşanma davası açtı.
İstanbul Aile Mahkemesi'nde açtığı davada tazminat talep etmeyen Ece Erken, oğlunun velayetini istedi. Erken, dilekçesinde hamile olduğu dönemde doktor kontrollerine tek başına gitmek zorunda kaldığını, taburcu olurken bile eşinin yanında olmadığını öne sürerek, oğlunun doğumundan bir hafta sonraki sünnetini de tek başına yaptırdığını belirtti. Doğum, sünnet ve hastane masraflarını kendisinin karşıladığını belirten Erken, lohusalık döneminde de ‘eşinin, gecelerini eğlence yerlerinde geçirmeyi tercih ettiğini' ileri sürdü.

"HAMİLEYKEN KARNIMA TEKME ATTI"

Evliliğinin başından itibaren eşi Serkan Uçar tarafından sistemli bir şekilde psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını öne süren Ece Erken, ‘hamileliğin verdiği psikoloji ve topluma mal olmuş ünü nedeniyle dayak yediğini gizlediğini' anlattı. Eşinin hamile olduğu dönemde karnına tekme attığını belirten Erken, panik içinde hastaneye giderek bebeğini kontrol ettirdiğini kaydetti. Serdar Ortaç'ı dinlemeye gittiğinde Serkan Uçar'ın kendisini tuvalette dövdüğünü anlatan Erken, güvenlik görevlilerinin yatıştırmaya çalıştığı eşinin öfke nöbetine tutulduğunu iddia etti. Uçar'ın “Bu karıyı boşayacağım” diye bağırdığını belirtti.



Serkan Uçar'ın TV'de ‘hayatında ilk defa alkol aldığı, 5 vakit namaz kıldığı ve eşiyle ilk kavgası olduğu' yönündeki sözlerinin gerçek dışı olduğunu ileri süren Erken, “Öfke nöbetinin suçunu kişilik sorununa değil, iki kadeh olduğunu beyan ettiği alkole bağladı” dedi.

E-POSTA İLE İNTİHAR MEKTUBU

Olayın ardından kendisini odasına kilitleyerek, polisi aradığını ve eşinin fiziksel şiddetinden kurtulduğunu anlatan Erken, bunun üzerine Serkan Uçar'ın e-posta ile intihar mektubu göndererek psikolojik şiddet uyguladığını belirtti. Uçar'ın bu olaylar üzerine psikoloğa gittiğini ancak 4 seansın ardından tedaviyi bıraktığını anlatan Erken, uyguladığı her fiziksel ve psikolojik şiddetin ardından özür dilediğini ve evlilik birliğini sarstığını kaydetti. Erken, kayınpederi ve kayınbiraderinin kendisini ‘İstenmeyen gelin' ilan ettiğini de belirtti. Henüz 3 aylık olan oğlunun velayetiyle birlikte oğlu için aylık 5 bin dolar nafaka da talep eden Erken, eşinin açtığı davanın reddini ve mahkemeden boşanmaları yönünde karar verilmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153