banner171

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Paralel İhanet Çetesi operasyonu

Yeni sezona bomba gibi giriş yapan Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni sezonun ilk bölümünde FETÖ konusu ve 15 Temmuz darbe girişimi konu edildi.


Yeni sezona merhaba diyen ve diğer sezon dizilerinin bir kaç hafta önce başlamasına rağmen yeni sezon ilk bölümünü gecikmeli de olsa başlatan Eşkiya Dünyaya HükümdarOlmaz dizisi, yeni sezonun ilk bölümünde FETÖ yapılanmasının silah ve muhimmat üretimi ve içsavaş planları yapmasını konu aldı. Eşkiya DünyayaHükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda vurulan Hızırve Meryem iyileşmeye çalışırken, yeraltı dünyasında masanın bilgisi haricinde silah ve muhimmat üretimi yapıldığı öğrenildi ve bunun amacı sorgulandı. 

Daha ilk sahnelerde bile iç savaş ihtimallerinin konu edilmesi, dizinin ilk bölümünde FETÖ'ye vurgu yapılacağını göstermişti. İşte bu noktada Masa, izinsiz silah ve muhimmat üretimi yapan bu yeni oluşumu araştırmaya başladı.

AMERİKALI DANGALAK ARKADAŞLARINA SÖYLE PİÇLERİNE SAHİP ÇIKSINLAR

Masa toplantısına tele konferansla katılan Ünal Kaplan'ın iç savaş çıkacak açıklamasından sonra, Alparslan'ın yerinde bir tahmin yaparak 'Bunlar darbe mi yapacak' demesi üzerine masada soğuk rüzgarlar esti. Hızır Reis Ünal Kapllan'a O Amerikalı dangalak arkadaşlarına söyle PİÇ'lerine sahip çıksınlar." sözleri diziye damgasını vurdu. 

Görüşmenin akabinde ise savaş uçaklarının uçmaya başlaması, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sesiyle selalar okunması üzerine tüm aile meydanlara koşmaya başladı. Görüşmenin devam ettiği sırada, Paralel Devlet Yapılanmasını 'Paralel İhanet Çetesi' PİÇ kelimesinin telaffuz edilmesi ise dikkat çekti. Dizinin ilerleyen dakikalarında da FETÖ terör örgütü ile ilgili sahneler yayınlandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153