banner171

Evlilik sorusuna Burak Özçivit güldü, Fahriye bozuldu

Fahriye Evcen ile yemek çıkışı görüntülenen Burak Özçiivit, magazin muhabirinin sorduğu 'Evlilik ne zaman?' sorusunu gülerek geçiştirdi.

Evlilik sorusuna Burak Özçivit güldü, Fahriye bozuldu
 Son dönemlerin gözde çifti Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Etiler'de yemek yerken görüntülendi. Yemek çıkışı muhabirlerin "Evlilik ne zaman?"  sorusuna gülerek karşılık veren Burak Özçivit'in bu tavrına Fahriye Evcen bozuldu...


"İŞ KONUŞMAM"

Yemek sonrası mekandan çıkarken magazin muhabirlerini gören Fahriye Evcen, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak araca geçti. Burak Özçivit ise yeni dizisi hakkında sorulan sorulara, 'Dizi hakkında şu an için konuşamıyorum' şeklinde cevap verdi.

GÜLME KRİZİNE GİRDİ FAHRİYE BOZULDU

Muhabirler Özçivit'e "Evlilik ne zaman?" sorusunu yöneltince, ünlü oyuncu gülmekten kendini alamadı. Burak Özçivit'in gülme krizine girdiğini gören Fahriye Evcen bozulduğunu belli etmemek için hızlı bir şekilde arabaya bindi.

Bu sırada yaşlı bir sokak satıcısı Burak Özçivit'e yaklaşarak bir şeyler satmaya çalıştı. Burak Özçivit kadının kulağına eğilerek bir şeyler söyledi ve satıcıyı uzaklaştırdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153