banner171

Kiraz Mevsimi'nin Yeni Bölümünde Öykü Kaçırılıyor

Fox Tv'de Cumartesi akşamı yayınlanan Kiraz Mevsiminde olaylar dinmiyor. Bu haftada dizide geçecek olaylar çok konuşulacak. Öyküyü kim kaçırıyor? Ayaz Öyküyü bulabilecek mi?

Kiraz Mevsimi'nin Yeni Bölümünde Öykü Kaçırılıyor
 Kiraz Mevsimi 21. bölüm özeti: Öykü’yle Ayaz kavgalıdır. Öykü çok üzgündür. Ayaz ise Öykü’ye çok kızgındır. Derin’in Öykü’yle ilgili söyledikleri yüzünden hırsını alamayan Ayaz, Derin’e hesap sormaya gider.Mete de Ayaz’la birliktedir. Herkes Sibel’in evine davet edilir. Bu davete Şeyma, Derin’i de getirir.Ayaz, Derin’le ilgili herkesi şoke edecek bilgileri ortaya döker. Derin, gittikçe köşeye sıkışır. Öykü, Şeyma ve Derin ortadan kaybolurlar.



Mete ve Ayaz, Derin’in evine giderler ve içeri girerler. Derin evde yoktur. Sinirden deliye dönen Mete, eline geçirdiği beyzbol sopasıyla sağı solu dağıtmaya başlar. Ayaz, Mete’ye her ne kadar sakin olması önünde telkinlerde de bulunsa, Mete evin içindeki eşyaları kırıp dökmeye başlar. Bu sırada Derin ve Şeyma arasındaki yakınlaşma bir hayli artmıştır.


 



Evi yerle bir eden Mete ve Ayaz Derin’in sakladığı gizli CD’leri bulur. Bu CD’lerdeki videolar Derin hakkında çok gizli bir bilgiyi gün yüzünde çıkaracaktır.



CD’leri alıp herkesin önünde ortaya döken Ayaz, Derin’i bir daha asla karşılarına çıkmaması yönünde uyarır ve ona İstanbul’dan gitmesi için bir gün müddet tanır. Diyecek hiçbir şey bulamayan Derin odayı sessizce terk eder.

Fakat her şey bununla sınırlı kalmaz. Evde yaşanan elektrik kesintisinden sonra Öykü ortalarda kaybolur. Derin giderken, foyasını ortaya çıkaran Ayaz’a en büyük darbeyi vurmak için Öykü’yü kaçırır. Bakalım Ayaz yeni bölümde Öykü’yü bulup Derin’e dersini verebilecek mi?

Kaynak: Haber Kaynağı

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153