banner171

Kızları, Fatih Terim'in doğum gününü bu sözlerle kutladı

Merve Terim ve Buse Terim babaları Fatih Terim'in doğum gününü kutladı Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in kızı Merve Terim ve Buse Terim babalarının doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Kızları, Fatih Terim'in doğum gününü bu sözlerle kutladı
 Ayrı ayrı duygusal mesaj paylaşan iki kardeş babalarının doğum gününü şu sözlerle kutladı;
 
 
Merve Terim paylaştığı bu fotoğrafın altına; Hiçbir şeyden korkum yok onu kaybetmekten gayri...Seni ne kadar çok seversem, o kadar çok olsun ömründen geçen yıllar! İyi ki doğdun aslan babam. Omuzlarını her zaman bizlerin hayal kırıklığını onarmak için dik tutan, sessizliklerin adamıdır benim güzel babam. Tek bir gözyaşı için dünyayı ateşe verecek hiddeti, ihtiyacım olduğunda nerede, nasıl olursa olsun fırtınanın ortasında bir kaya sağlamıyla en büyük kahramanımdır, sen çok yaşa babam.  
 
 
Buse Terim paylaştığı bu fotoğrafın altına; 'Hayatımın tek önemi, Canım Babam.. Her düştüğümde sığınacağımı bildiğim ben ve ablam üzülmeyelim ve gözümüzden bir damla yaş gelmesin diye ömrünü bizlere adamış, sadece bizim için her şeye sabreden canım babam, benim güçlü limanım.. Sana sahip olmak hayatta evlat olarak bana verilebilecek en büyük şans, en büyük nimet.. Biliyorsun ki ben sana çok benziyorum. Ben her şeyimde seni yaşıyorum ve sana imreniyorum! Allah bana seninle yaşayacağım daha bir çok sene nasip etsin.. Etsin ki yaşadığım her anım daha da kıymetli olsun. Allah sana en uzun ömürleri nasip etsin, etsin ki öpmeye doyamadığım seni, saçımı bir kere okşayışını, ellerimi bir kere tutuşunu daha bir çok kez yaşayayım.. Sen iyi ki doğdun canım babam, iyi ki doğdun ki ben senin evladın oldum, sen iyi ki doğdun ki benim kahramanım, kanatlarım, nefesim oldun, sen iyi ki doğdun ki sen bana baba oldun! Seni hayatta ki her şeyimden daha çok seviyorum canım babam.. Daha çok yaşa babam, daha çok birlikte yaşlarımız, sana dede diyecek evlatlarım olsun benim.. İyi ki varsın canım babam'

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153