banner171

Meryem Uzerli'ye Arap Şeyhten 1,5 Milyon Dolarlık Hediye!

Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre tükenmişlik sendromuna yakalanıp Almanya'ya kaçan ve burada kızı Lara'yı dünyaya getiren Meryem Uzerli'nin dönüşü 'muhteşem' olacak! Kendisine yapılan sayısız teklif arasından en sonunda birine 'evet' diyen Alman oyuncu, Dubaili bir firmayla el sıkıştı. Meryem Uzerli'nin, Türk-Dubai ortak yapımı dizisi için tanıtım çalışmaları başladı.

Meryem Uzerli'ye Arap Şeyhten 1,5 Milyon Dolarlık Hediye!


KESENİN AĞZINI AÇTILAR
Dubali MB3 kanalının yetkilileri de önümüzdeki hafta ülkelerinde ağırlayacakları güzel oyuncu için kesenin ağzını açtı. Yetkililer, 2 milyon dolar ücret karşılığında ikna ettikleri Meryem Uzerli'ye yine 1 buçuk milyon dolarlık bir de residence daire hediye etti.

ÜLKEDE ŞİMDİDEN OLAY YARATTI
Alman oyuncuya, Dubai Marina'daki lüks dairenin yanı sıra son model bir de cip tahsis edildi. Dizinin tanıtım toplantısı için Dubai'ye gidecek ve dünya basını önünde anlaşma imzalayacak olan Meryem Uzerli'nin ziyareti, şimdiden olay oldu. Arap hayranları, Uzerli'ye sosyal medya aracılığıyla ulaşarak "Seni görmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.
SPONSOR SAVAŞLARI
Meryem Uzerli'nin Dubai ziyareti, ülkedeki firmalar arasında da 'sponsorluk savaşı' başlattı. Alman oyuncunun katılacağı törende kendi kıyafetlerini giyip mücevherlerini takmasını isteyen markalar, binlerce dolarlık sponsorluk tekliflerinde bulundu. Hatta Meryem Uzerli'nin kızı Lara'yı giydirmek için bile çocuk firmaları harekete geçti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153