banner171

O SES TÜRKİYE'DE İRANLI AZERİ FIRTINASI

O Ses Türkiye'nin 4 jüri üyesini de kendisine döndürmeyi başaran İranlı Asger Bagiri, seçimini kimden yana kullandı?

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde, 37 yaşındaki İranlı yarışmacı Asger Bagiri, arabesk müziğin ünlü sesi İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" adlı şarkısını seslendirdi.

4 jüri üyesini de kendisine döndürmeyi başaran Bagiri, tercihini geçtiğimiz günlerde takipsizlik verilen 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının şüphelileri arasında yer alan İranlı Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'ten yana kullandı.


"AZERİLER GÜZEL OLUR EBRU HANIM"

Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada jüri üyeleri arasında yine kıyasıya bir rekabet hakimdi. Programın en ilginç anı ise Asger Bagiri isimli yarışmacının sahne performasından sonra yaşandı. İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" adlı şarkısını seslendiren Bagiri, kendisini takımında görmek isteyen 4 jüri üyesi arasından Ebru Gündeş'i tercih etti. Bu esnada Gündeş ile ilginç bir diyalog yaşayan Bagiri "Azeriler güzel olur. Siz daha iyi bilirsiniz Ebru Hanım" sözleri stüdyada buz gibi bir hava estirdi.

AKILLARA GÜNEL'İ GETİRDİ

Hatırlanacağı üzere Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, bir dönem Azeri şarkıcı Günel ile fırtınalı bir aşk yaşamıştı. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan ikili sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. Zaman zaman Zarrab ile yaşadığı fırtınalı aşk hakkında demeçler veren Günel'in "Ebru gibi artıkçı değilim" sözleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153