banner171

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye'de bu sezonun şampiyonu Hadise'nin takımında Dodan Özer oldu.

O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu
 Haftalarca süren heyecanda sona gelindi. O Ses Türkiye'de final heyecanı dorukta yaşandı. Finale Gökhan - Hakan kardeşlerin takımından Resul Aydemir ve Hadise'nin takımından Dodan Özer kaldı. SMS oylaması sonucunda Dodan Özer oldu. O Ses Türkiye'nin birincisi oldu. Böylece O Ses Türkiye'de ilk defa Hadise'nin takımından bir yarışmacı birinci olmuş oldu.
6 FİNALİST 

O Ses Türkiye Yarı Final'de 8 yarışmacı en güzel şarkıları kendine özgü söylemleriyle seslendirdi. Teker teker sahne alan yarışmacılar canlı olarak seslendirdikleri parçaları izleyicilerin oylamasına sunuldu. Yarışmacılar 3 dakika boyunca ekran başındaki seyircilerden SMS oyu beklediler. Tüm yarışmacılar performanslarını sergiledikten sonra O Ses Türkiye'de Final'e çıkan yarışmacılar Acun Ilıcalı tarafından açıkladı.

İşte O Ses Türkiye'de finalist olan isimler:
1. Finalist Cihangir Moralı (Hadise'nin takımı)
2. Finalist Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı)
3. Finalist Dodan Özer (Hadise'nin takımı)
4. Finalist Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı)
5. Finalist Taylan Bayri (Hadise'nin takımı)
6. Finalist Burhan Çatılı (Sibel Can'ın takımı)

4 FİNALİST ELENDİ

Finale kalan son 6 kişi performanslarını sergiledi. Gerçekleştirilen performansların ardından final yolunda son 4 kişi için halk oylaması gerçekleşti. Yapılan halk oylamasının ardından finalde son 4'e kalan isimler Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Taylan Bayri, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından ise Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir kaldı. Böylece Sibel Can'ın da son yarışmacısı olan Burhan Çatılı elenmiş oldu. Hadise'nin takımından Cihangir Moralı'da yarışmaya veda eden bir diğer isim oldu.

FİNALE 2 İSİM KALDI

Finale kalan son 4 yarışmacı performanslarını sergiledi ve son 2 için oylama başlatıldı. Yapılan oylama sonucunda son 2'ye kalan yarışmacılar Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından Resul Aydemir oldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153