banner171

Okan Bayülgen'den geri adım!

Altın Kelebek ödül töreni sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Bayülgen, "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" dedi.

Okan Bayülgen'den geri adım!
 Diriliş Ertuğrul dizisine yaptığı yorumlarla gündeme gelen Okan Bayülgen, "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim" dedi.
ERDOĞAN DA ELEŞTİRDİ

Okan Bayülgen, son olarak "Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar" sözleriyle diziye destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş" ifadeleriyle eleştirilmişti.

NE OLMUŞTU?

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, kendilerine teşekkür etme imkanı dahi verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü yere atmıştı. Programın sunucusu Okan Bayülgen, yaşanan kriz üzerine ekipten 'alaycı' bir şekilde özür dilemişti. Bunun üzerine dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile ödülü iade ettiklerini açıklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153